Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2009 13:54  14371
Royal [14370]: odhadem tak deset deka. Moc to není, ale zas máš k němu ještě syrovátku a ta je taky dobrá :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.9.2009 12:33  14370
JeleneKolik tvarohu asi tak je z litru mlíka?
shelle Shelle - Good Service 18.9.2009 12:15  14369
Jelena [14367]: Tak vudim, kolik toho zbyde :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.9.2009 12:01  14368
U nás zbyde i půllitrový mlíko. Po měsíci po otevření furt vypadá jako mlíko, ale to už radši vyliju:-)))
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2009 12:00  14367
Shelle [14365]: necháš mlíko zkysnout (vyndáš z lednice a necháš při pokojové teplotě asi dva dny, než v něm budou hrudky) zahřeješ, chvíli mícháš a zcedíš přes plátýnko - už jsem to dlouho nedělala, ale táta ho dělával providelně, když nám zbylo mlíko, a byl dobrej
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2009 11:54  14366
u nás je litr tak na den až dva maximálně, tyhle problémy moc neznám :)
shelle Shelle - Good Service 18.9.2009 11:52  14365
Jelena [14363]: Jak? Je to "cerstve" melko prave. A mam zbytek maleho a cely litr druheho, oboje do nedele.
shelle Shelle - Good Service 18.9.2009 11:52  14364
Jelena [14361]: Vidis, puding. To je fakt, ze jsem dlouho nedelala creme caramel.

K tomu "nepijeme" jsem myslela samotne. Minule jsem takhle vylila pres litr, protoze jsem omylem pres net koupila dvoulitrove. A litr je viditelne take na nas moc, tak asi budeme kupovat jen ty pullitry.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2009 11:50  14363
pokud není krabicový, tak by se měl dát udělat tvaroh
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.9.2009 11:47  14362
ShelleTak to máš dvě možnosti: Buď se ti zkazí a pak ho vyleješ do kanálu, nebo nebudeš čekat až se zkazí.

Ani kakao nemůžete?
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 18.9.2009 11:46  14361
palačinky, puding
shelle Shelle - Good Service 18.9.2009 11:44  14360
Trochu odbocim od kosti, ale co mam delat s mlekem? My ho nepijeme a mame ho nejak vic, takze na musli to nerozlijeme a na koktejl neni moc pocasi.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 18.9.2009 11:41  14359
mankaDo teď jsem netušil, žes má vlastní sestra...
shelle Shelle - Good Service 18.9.2009 09:44  14358
manka [14356]: No jisteze. Ja vcera vytahla kost i z tunakove konzervy. A nitkova nebyla!
kokos kokos 18.9.2009 08:14  14357
manka [14356]: Jestli to nebude tím, že to moc pitváš :-))
Jednu podobnou osobu mám doma. Taky porád pitvá a pak najde jednu nitkovitou kostičku.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt