Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.9.2009 12:25  14401
Jestli je ovšem chceš do guláše, tak je to skoro jedno.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.9.2009 12:24  14400
ShelleNo, tak možná pro někoho, kdo neví, co to jsou povidla.
shelle Shelle - Good Service 24.9.2009 12:19  14399
To jsou kecy.
kokos kokos 24.9.2009 12:17  14398
Shelle [14397]: Jedině domácí, ty ostatní jsou jen karikatura na povidla.
shelle Shelle - Good Service 24.9.2009 10:39  14397
povidlaKdyz budu chtit koupit nejaka dobra, tak kde a jakou znacku?
shelle Shelle - Good Service 22.9.2009 23:09  14396
Jsem dneska chtela delat zase to bylinkove maslo, ale vylezlo z toho asi maslo cesnekove s bylinkami :) Takze k snidani uz jedine o vikendu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 22.9.2009 08:18  14395
Tak jsem je včera zamrazila neuvařený. Podle vás jsou možné oba způsoby, tak uvidíme:-) 20 knedlíčků čeká na var.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 21.9.2009 11:01  14394
U nás se knedlíky dávají zmrazit neuvařený a pak se nerozmrazený házejí do vařící vody.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 21.9.2009 09:59  14393
u nás se mrazily vždycky až vařený
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.9.2009 09:50  14392
Shelleno vidíš - mě by nenapadlo je vařit zmrazený :)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.9.2009 09:49  14391
Jako když se dají koupit někde v krámě mražený, tak jsou to hotový knedle, nebo ne? Nevadí tomu, že je to třeba tvaroh? V zamražování se moc nevyznám, mám v mrazáku krom nějaký zeleniny spíš zmrzlý pavouky než jídlo:-)
aniel Aniel Kdo ví, ten si poradí. - Někdo i víckrát... 21.9.2009 09:41  14390
Jako Vanda mrazime hotovy, delame takhle i do zasoby houskovy.
shelle Shelle - Good Service 21.9.2009 09:35  14389
Vanda [14388]: Ja myslim,ze jsem je davala varit mrazeny normalne.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.9.2009 09:23  14388
knedle mrazit hotový (po rozmrazení stačí napařit nebo prohnat mikrovlnkou) - mám obavu, jestli by se ty syrový po rozmrazení nerozblemcaly a daly pak bez problémů uvařit.
shelle Shelle - Good Service 21.9.2009 09:06  14387
zblunce [14386]: No normalne je nechas rozmrznout, je to jak chleba.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt