Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.10.2009 10:33  14589
TheGen [14588]: Já byla v Holiday Inn pracovně a tohle byl popracovní rautík... Já bych taky šla jinam, to se neboj. V řecké jsme potřebovali rychlovku a aspoň trochu jistotu. Neměla jsem na tu restauraci žádné reference.
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 15.10.2009 06:42  14588
Kdybyste mi řekli, že jdete do Holiday Inn, tak bych vás radši poslal jinam. Ale v Řecké (předpokládám v té u výstaviště) jste rozhodně měli zkusit chobotnici jako předkrm, ta je moc dobrá!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.10.2009 21:43  14587
Ani jsem se nemusela zeptat :)

Asi máš prehistoricky nastavený žaludek - jíš, když je co (tlupa něco uloví, nasbírá, případně najde zachovalou zdechlinu). Jen škoda, že nemůžeš v plné míře uplatnit i fázi č. dva - poté, co se nacpu, nic nedělám a trávím ;)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 14.10.2009 20:54  14586
Skoro nejí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.10.2009 20:52  14585
Vanda [14584]: Zeptej se W, ten ti potvrdí, že skoro nejím. Nesnídám, obědvám tak třikrát za týden (vč. víkendu) a večeře je většinou co dům nebo nádraží dá. Takže když se dostanu přes týden k normálnímu jídlu, tak ho do sebe natlačim hodně.
(Ano, a teď mě kamenujte:))
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.10.2009 20:31  14584
kam se to do tebe vleze...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.10.2009 20:28  14583
Vanda [14582]: Ne, v Holiday Inn v Brně. V řecké jsem si dala klasicky gyros (na talíř), tzatziki, pitu a frapé.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.10.2009 20:22  14582
Tos měla v té řecké v Brně?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.10.2009 19:56  14581
Vanda [14579]: Upečené vcelku a pak rozkrájené na plátky. Takové ty šikmé.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.10.2009 19:54  14580
Vanda [14579]: Asi pečený (víš, jaká jsem kuchařka:)). Ale lili přes to ještě nějakou dobrou bílou omáčku, co vůbec nedokážu popsat:)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 14.10.2009 19:36  14579
Anka [14576]: Pečenou? Jak to bylo upravený?
marienka Marienka 14.10.2009 19:27  14578
Kvitko - jo to je ona. Pisou tam, ze je vhodna ke skladovani. Snad bude i vhodna k jidlu:) Ale furt nevim, co s ni udelam.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 14.10.2009 18:43  14577
MarienkaTato ředkev?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.10.2009 17:53  14576
Nemohli byste opustit téma těch nechutných hmot a začít zase o jídle? V pondělí jsem měla vepřovou panenku špikovanou mandlemi a jako fakt to nebyl blbej nápad!
shelle Shelle - Good Service 14.10.2009 15:41  14575
AntoninChci si objednat nejake korenicko, maji nejake novinky, o kterych bych mela vedet?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt