Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 14.12.2009 09:27  15038
Každej dělá salát jinak přeci a ten jeho je ten pravej, ne?:-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2009 09:26  15037
Jo, ten nas :)
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 14.12.2009 09:26  15036
On existuje nějaký recept na "klasický brsalát"? :-))
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2009 09:25  15035
Muhehehe a pak tomu rikaji "klasicky salat" :-D
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 14.12.2009 09:23  15034
zbluncehm, jo?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 14.12.2009 09:15  15033
beruthiel [15031]: do klasickeho brsalatu s TATARKOU? on nekdo dela brsalat s tatarkou????
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2009 09:12  15032
Jo, ten nas :)
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 14.12.2009 09:06  15031
Ale jablko výborné i do klasického salátu s tatarkou :(. Nebo on je nějaký přesně daný a určený recept na brsalát a jakákoliv odchylka je špatně?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.12.2009 09:04  15030
Anka mít rád Tigo
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 14.12.2009 08:46  15029
S jabkem a jogurtem jdete nekam a tomu vytvoru nerikejte bramborovy salat :-P
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 14.12.2009 08:45  15028
AnkaNeplač, ty to jíst nemusíš. ;o) Já dávám zakysanou smetanu a majolku napůl.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.12.2009 08:40  15027
Jogurt a jablko... já pláču:(
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 13.12.2009 21:56  15026
ja nakrajim do brsalatu s jogurtem sladsi jablko, coz kompenzuje kyselost jogurtu...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 13.12.2009 21:07  15025
jogurt je dobrej riznutej krenem a pak na brsalat, to jo. ale vanocni musi bejt proste s majonezou a echt nezdravej .o)
scalex Scalex 13.12.2009 20:52  15024
Když jogurt na takovéto použití, tak raději nepříliš kyselý a pěkně tučňoučký... třeba můj oblíbený choceňský bílý smetanový Max.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt