Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.12.2009 18:41  15099
Tak jezisek prinesl flambovaci pistoli - to jsem zvedava, kolik bude popalenin :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.12.2009 19:36  15098
z bílků dělá sestra výborný suchary s oříškama
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.12.2009 15:26  15097
no ono naopak namatlany pred pecenim tomu da lepsi chut. matlat az po neni tak dobry. ani zdaleka
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 25.12.2009 15:04  15096
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JMPNHQHMR5&id_kategorie=JNLQCOO5 bílkové řezy, znovu a lépe :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 25.12.2009 14:48  15095
hm, tradiční elektrizující řezy
denise 25.12.2009 14:37  15093
Zaboha nemůžu najít recept na cukroví nebo buchtu s využitím bílků, který mně zbyly. Poraďte mi něco, kokosky néé.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.12.2009 13:59  15092
no vidíš Vando, i makove říká omatlat a upéct
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 24.12.2009 13:57  15091
covece, opravdu horkne, kdyz se pece dlouho (treba na mirnym ohni). ale to na pecenejch bramborach vazne nehrozi.

inac to o cem vanda pise je moje zboznovana kombinace. idealne maly bramburky prekrojeny, namazany olejem s rozkvedlanym cesnekem, opeceny a na nich nakydanej tvaroh rozmichanej s lucinou a snytlikem. a k tomu idealne pulitranek studenyho mlika
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2009 01:21  15090
MrMar [15073]: Dík, tohle mi přinesli zaměstnanci už asi před 2 lety. Nejvíc mě dostalo že máme opravdu naproti Billu :-).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2009 22:54  15089
No jo, ukecaly jste mě :)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 23.12.2009 22:41  15088
Vanda [15087]: zkus upéct .. FAKT! Jen dvě brambůrky s česnekem upečeme .. sníme a hned zase půjdeme :)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2009 22:24  15087
Anka [15085]: mě by právě kleplo, kdybych se těšila na česnek a pak mi nechutnal ;)

ale stejně asi zůstanu u varianty "peču bez česneku", protože pak si to může nachutit každý podle svýho
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 23.12.2009 21:35  15086
Vanda [15083]: zkus .. poznáš .. ještě nám nezbyly a že jich peču pro dva dospělý a dvě děti plnej plech jednu půlku vedle druhý :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.12.2009 21:33  15085
To jsou báchorky, že česnek hořkne. Česnek je dobrej furt.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 23.12.2009 21:31  15083
klupi [15082]: nezhořkne ten česnek? Já mám ráda brambory pěkně do křupava, tak bych měla strach to péct přímo s tím česnekem

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt