Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2009 21:29  15106
Nemůžu ji podle obrázku najít a jsem líná se jít koukat. Prostě mikrovlní, horkovzdušně peče, griluje a má nějakou speciální funkci na pizzu (což využiju tak dvakrát:))
shelle Shelle - Good Service 27.12.2009 21:20  15105
Anka [15103]: Jakou mas?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2009 21:18  15104
Prostě jsem doteď měla jednoho troubu a teď mám tři.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.12.2009 21:17  15103
Mně Ježíšek přinesl multifuknční troubu. Ale nedohodnul se s druhým Ježíškem, který mi přinesl peníze na vestavnou troubu, místo které zatím v lince měla být díra. Jenže Ježíškovi s vestavnou troubou jde o to, aby tam byla ta vestavná trouba a ne díra, takže mu těžko vysvětlovat, že když už mám velkou "mikrovlnku", která zároveň klasicky peče a griluje, hodila by se víc myčka nebo gauč...
shelle Shelle - Good Service 27.12.2009 21:10  15102
zblunce [15099]: O te jsem premyslela hodne. Rekni pak, jak moc ji pouzivas, jestli to ma cenu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.12.2009 19:13  15101
Dneska jsme zjistili, že pár vesnic od nás (Hatě) je automat na mlíko! Takže příště až pojedem k našim, tak s bandaskou:-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.12.2009 18:42  15100
makovec [15091]: a to jeste kdybys mel pullitr cerstveho mleka z automatu :-))
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.12.2009 18:41  15099
Tak jezisek prinesl flambovaci pistoli - to jsem zvedava, kolik bude popalenin :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.12.2009 19:36  15098
z bílků dělá sestra výborný suchary s oříškama
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 25.12.2009 15:26  15097
no ono naopak namatlany pred pecenim tomu da lepsi chut. matlat az po neni tak dobry. ani zdaleka
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 25.12.2009 15:04  15096
http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JMPNHQHMR5&id_kategorie=JNLQCOO5 bílkové řezy, znovu a lépe :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 25.12.2009 14:48  15095
hm, tradiční elektrizující řezy
denise 25.12.2009 14:37  15093
Zaboha nemůžu najít recept na cukroví nebo buchtu s využitím bílků, který mně zbyly. Poraďte mi něco, kokosky néé.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 25.12.2009 13:59  15092
no vidíš Vando, i makove říká omatlat a upéct
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 24.12.2009 13:57  15091
covece, opravdu horkne, kdyz se pece dlouho (treba na mirnym ohni). ale to na pecenejch bramborach vazne nehrozi.

inac to o cem vanda pise je moje zboznovana kombinace. idealne maly bramburky prekrojeny, namazany olejem s rozkvedlanym cesnekem, opeceny a na nich nakydanej tvaroh rozmichanej s lucinou a snytlikem. a k tomu idealne pulitranek studenyho mlika

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt