Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
denise 29.12.2009 18:48  15152
Bože, co já bych dala za jeden pořádnej nabroušenej nůž.
shelle Shelle - Good Service 29.12.2009 13:03  15151
kvitko [15149]: Ja normalne take ne, ale tohle me nejak zasahlo :)
marco Marco 29.12.2009 13:01  15150
já to znám je o tom darovanym koni...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.12.2009 12:59  15149
O tom "prodeji" darovaných nožů jsem zrovna někde četla. Ale až tak pověrčivá nejsem.-)
marco Marco 29.12.2009 12:11  15148
díkes
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.12.2009 12:08  15147
marconaposledy jsem brousil tady, dobrá práce:

http://martin-safar-brusirna.industry-eu.eu/
shelle Shelle - Good Service 29.12.2009 12:07  15146
zblunce [15141]: Ja to zjistila nekdy loni pred svatbou, kdyz mi kamaradka rekla, ze si je nesmim dat do seznamu daru. No zblba me, nedala jsem je. Ona teda jen rekla, ze se ensmi davat, ale prodavat. Ze to je jinak hrozne nestesti. Tak jsem pak svagrove jeste dala dodatecne dve koruny za nuz, co nam dali predtim :)

Marco [15144]: My si nechali nase Wusthof (?) brousit v kramku na Chodove, odkud jsme je meli. Tak se zeptej nekde, kde to mas blizko, a prodavaji je.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.12.2009 12:01  15145
Existuje:-) Ale zkušenost nemám. Např. v Tescu na Andělu (v uličce naproti České spořitelně) je nápis "brousíme nože, nůžky .."
marco Marco 29.12.2009 11:42  15144
když jsme u toho - existuje někde v Praze někdo, kdo brousí nože?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.12.2009 11:36  15143
Dick je dobrá volba
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.12.2009 08:51  15142
Když se řízneš, tak si nešika, nože jsou krásný, mě se teďka velmi zalíbily tyhle .
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 29.12.2009 08:42  15141
ja jsem byla poucena, ze noze se jako darek davat nemaji, protoze kdyz se pak nahodou riznes, tak pry je to, jako by te zranil ten darujici :-)
Jinak proti darkum do kuchyne nic nemam, kdyz se vi, ze ten obdarovany si vareni uziva :-))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.12.2009 00:24  15140
vinyl [15133]: Nepoužívám, odhaduju. V profi kuchyních se to používá pro tzv. delta-t pečení, trouba sama podle teploty jádra masa určuje teplotu a dobu pečení.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.12.2009 14:52  15139
Nj, však já začnu zkoušet. Už brzy.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 28.12.2009 14:50  15138
Übung macht den Meister :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt