Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.1.2010 16:36  15250
Tak asi budu muset počkat, až se tu zjeví Phanny. Ten jistě umí zbylé cukroví efektivně spotřebovat.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 5.1.2010 15:55  15249
gviDoma nemám. A zrovna tohle se mi moc netento, já bych raději něco nepečeného, vlhkého.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.1.2010 15:12  15248
misulinaNajdi můj 15161. Pochopitelně redukuješ v odkrytém hrnci, s co největší plochou.
misulina misulina 5.1.2010 13:49  15247
vinylNo když je to přikryté, tak se to nezredukuje, ne? Nebo ano?

Jinak díky, už z toho mám menší strach:-)
kokos kokos 5.1.2010 12:46  15246
Sirin [15245]: Hele svíčkovou se tady chlubím průběžně. A jako vždy se povedlo k všeobecné spokojenosti :-))
A právě proto nezbylo. A to přesto, že jí bylo cca 3 litry.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.1.2010 12:38 - Klub Co právě...Film-diskuse (20:40) 15245
kokosákuTy už mě s tím jídlem neštvi! Nejdřív kachna, teď svíčková a všechno už jsi snědl a nic nezbylo ;o)
kokos kokos 5.1.2010 12:30  15244
Sirin [15237]: Zrovna jsem jednu svíčkovou dojedl a jako fakt nechápu jak by to mohlo být řídké :-)) Musíš ještě hodně zkoušet než dojdeš umění :-))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.1.2010 12:28  15243
Tchán má vždycky strašně hustou. Nezahušťuje, zeleninu mixuje a nějakou tu smetanu přidá. Asi teda opravdu hodně té zeleniny je třeba.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.1.2010 12:27 - Klub Co právě...Film-diskuse (20:40) 15242
zbluncetakže prostě dát jen víc zeleniny ;o) Vyzkouším to co nejdřív.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 5.1.2010 12:24  15241
sirinTak to už fakt nevím. Snad jen moje oblíbené Übung macht den Meister :-)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 5.1.2010 12:24  15240
Sirin [15237]: to kdyz ja jsem delala svickovou, tak jsem to rozmixovala a pak jsem to musela dost vyrazne redit, jak to bylo huste :-)
gvi 5.1.2010 12:13  15239
co na to Apetit?http://apetitonline.cz/recepty/1346-stavnaty-kolac-z-lineckeho-a-vanilkovych-rohlicku.html

vybavuji si, že zejména loni v tištěné verzi toho bylo víc, tak jestli máš doma...
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.1.2010 12:12 - Klub Co právě...Film-diskuse (20:40) 15238
A co se svíčkové týče nelením pasírovat přes síto, protože mám ráda, když tam zbydou kousíčky zeleniny ;o)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 5.1.2010 12:12 - Klub Co právě...Film-diskuse (20:40) 15237
vinyl No jo, ale můj požadovek na svíčkovou je, aby jí bylo hodně, a nedokážu prostě odhadnout kolik zeleniny do toho dát, většinou to přeženu s mrkví a stejně to není dost husté ;o(
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 5.1.2010 12:06  15236
KuchařkaNarazila jsem na hezkou a asi i zajímavou kuchařku. Nové vydání prvorepublikové kuchařky Zlatá úsporná kuchařka:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt