Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.2.2010 09:52  15442
johnny10Já to s FB moc neumím, tak mi nedávej takové dotazy. Nevím, kam se mu podívám a nepodívám, já si prohlížela fotky a jejich komentáře.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 09:46  15441
Dá se ten mackův profil nějak vidět, když člověk není na facebooku?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 09:45  15440
Taky jsem to pamatoval blbě. Macek tenkrát napsal 15-20 minut, což pak je dobré tak akorát na rozmixování do polévky. Pokud má být chřest štavnatý a na zkus, tak se zelený vaří 5 minut a bílý tak 8-10, bílý lépe oloupat. A co je důležité, vařit na stojáka, aby hlavičky, které jsou nejlepší se dělali jenom v páře. Což Macek taky vynechal.
johnny10 1.2.2010 09:45  15439
Ankajak se mu podivas na profil, kdyz ho nemas jako kamarada?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.2.2010 09:44  15438
Poštulka v Instinktu sloupek stále má.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.2.2010 09:43  15437
Macka jsem vždycky měla ráda, tak jsem se na ten facebook podívala. Tohle, že je jeho dílo? Vždyť je to tak strašně trapné ... :(
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.2.2010 09:31  15436
To mi připomíná, jak dlouho vařit (pařit) chřest?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 08:44  15435
Sloupek měl Poštulka v Instinktu. Macek psal jen do Reflexu, na webu je jejich archiv. Docela pěkné, jen někteří ho nemohli vydýchat. Po čase už neměl co psát tak odešel. Někteří zase dost kritizovali jeho recepty. Musím říct, že někdy jsou ty recepty opravdu blbě, třeba vaří chřest 10 minut. Hovězí po burgundsku s moukou mě dost znusilo. Ale jeho kuchařku používám dost často. Třeba teď o víkendu jednoduchý recept na telecí játra.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 1.2.2010 00:04  15434
MAcek byl pro mě sympaťák už dávno před tím, než vyšil Rathovi tu luxusní facku.
Jen bych mu poradil, aby si koupil blesk - některý fotky by vypadaly líp.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 31.1.2010 21:37  15433
Ne-e, ten šéf neodebíral:-) V jednom z těch dvou měl sloupek!
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 31.1.2010 21:36  15432
kvitko [15431]: do Reflexu.o)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 31.1.2010 21:34  15431
Macek, píše ještě do .. kam to psal? Týden nebo Euro?:-)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 31.1.2010 20:05  15430
tak o fotkach petry se tu sirit nechci, ze jo.. sme v klubu o jidle a navic, buh vi jakej vobsournik by nad nima jeste slintal (staci ze ja .o)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 31.1.2010 19:59  15429
makovec [15426]: jako některé fotky Petry jsou teda úžasné.o) A recepty také.o)
kokos kokos 31.1.2010 19:55  15428
Nj mako kouká po jídle, my ostatní zas po něčem jiném :-))
Ale to jídlo vypadá taky dobře.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt