Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
manka manka Každá závislost se - počítá... :-) 1.2.2010 11:36  15450
Marjá - "bylinky".
(Omlouvám se, ale muselo to ven...)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 11:34  15449
jen houšť a větší kapky!
ullicnik ullicnik 1.2.2010 11:23  15448
Susci All’ ItalianaPřed týdnem jsem si to také "uvařil" (tuňák z makra, cca 300g), čerstvý bilinky....

...bylo to lepší než sex!
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.2.2010 10:38  15447
vinyl Díky
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.2.2010 10:26  15446
V Instinktu občas bývají články týkající se jídla .. třeba o cukrárnách Hájek nebo rozhovor s Pohlreichem a tak. Kdo chce Poštulku, nechť hledá "zápisník labužníka":-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 10:22  15445
sirinJasně, možná bych jen trochu prodloužil čas.
gvi 1.2.2010 10:19  15444
johnny10jsou hloupí lidé a ješitní politici, kteří maj profily veřejné, neee
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.2.2010 10:02  15443
vinyl A dá se vařit v páře celý?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.2.2010 09:52 - Oblíbené kluby (19:12) 15442
johnny10Já to s FB moc neumím, tak mi nedávej takové dotazy. Nevím, kam se mu podívám a nepodívám, já si prohlížela fotky a jejich komentáře.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 09:46  15441
Dá se ten mackův profil nějak vidět, když člověk není na facebooku?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.2.2010 09:45  15440
Taky jsem to pamatoval blbě. Macek tenkrát napsal 15-20 minut, což pak je dobré tak akorát na rozmixování do polévky. Pokud má být chřest štavnatý a na zkus, tak se zelený vaří 5 minut a bílý tak 8-10, bílý lépe oloupat. A co je důležité, vařit na stojáka, aby hlavičky, které jsou nejlepší se dělali jenom v páře. Což Macek taky vynechal.
johnny10 1.2.2010 09:45  15439
Ankajak se mu podivas na profil, kdyz ho nemas jako kamarada?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 1.2.2010 09:44  15438
Poštulka v Instinktu sloupek stále má.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.2.2010 09:43 - Oblíbené kluby (19:12) 15437
Macka jsem vždycky měla ráda, tak jsem se na ten facebook podívala. Tohle, že je jeho dílo? Vždyť je to tak strašně trapné ... :(
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 1.2.2010 09:31  15436
To mi připomíná, jak dlouho vařit (pařit) chřest?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt