Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marco Marco 10.2.2010 22:35  15625
Anka 15612 : ano, spolu s obstlerem jediný produkt, kterého si vždy vozím z Tyrol tolik, aby vydržel na celý rok (což nikdy nevydrží, o obstleru ani nemluvě)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.2.2010 20:52  15624
ok, tak jako předkrm
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:45 - Oblíbené kluby (19:47) 15623
Wronski [15622]: Myslíš, že se ten špek dočká času zákusku?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.2.2010 20:40  15622
chlupatej spapá celerek a jako zákusek sežere blonďatý ten její speck
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:11 - Oblíbené kluby (19:47) 15621
NenuferNo přesto děkuji, schválně jsem si ten odkaz znovu našla. Ale pořád to není ono. Pořád je to nízké a s větším obsahem tlustého. (Ne že by mi to vadilo nebo bych tím pohrdla, ale pořád to není to, po čem se ptám.)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:09  15620
ts ts ts
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:09 - Oblíbené kluby (19:47) 15619
makovec [15617]: Ale jo, beru. Něčím toho chlupatýho krmit musím a tohle vyjde poměrně levně a ještě mu to chutná.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:08 - Oblíbené kluby (19:47) 15618
Nenufer [15615]: Ptám se na českou produkci:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:06  15617
anko, slintej!

makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:06  15616
rendo, pomstim te!
nenufer 10.2.2010 20:06  15615
Anka si spomenie ze Nenu tu pred nejakym nie moc dlhym casom robila reklamu slovenskej firme s vynikajucim udenosusenym spekom :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:05 - Oblíbené kluby (19:47) 15614
Renda [15613]: Já tu totiž jeden podobný suvenýr zrovna večeřím, tak jsem se zamyslela:)
renda Renda 10.2.2010 19:44  15613
Anka si jednu liskne a prestane mi delat chute, dekuji...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 19:37 - Oblíbené kluby (19:47) 15612
DotazProč naše masokombináty (jestli se tomu dnes ještě tak říká) neprodukují to, co se v alpských státech prodává na tuny?


Nebo se pletu? Je to ten nejlepší suvenýr, který si vozím ze zahraničí. Z české produkce jsem snad nic takového nepotkala, všechno tu vaříme a pseudoudíme, toto mi přijde spíš jako trochu usušené a trochu syrové.
cova 10.2.2010 16:22  15611
TeketapaDíky.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt