Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
marco Marco 10.2.2010 22:43  15627
Anka : žena vždycky nadává, kolik toho kupuju... ale nejde odolat.
My jezdíme do Mayerhofenu, v tý vesničkoměstečku jsou tři řezníci, každýho otec byl řezník, děda byl řezník.. a předháněj se kdo má lepčí špek a jaký různý druhy...
Krom toho v každým tom řeznictví "teplá" část, kde přes den prodávaj nastojáka fantastickou sekanou, klobásky, gulášovku...
Vždycky tam tejden jen žeru a žeru...
No a ten špek je krom jiného také po návratu velmi vítaný dárek - i když jím obradovávám čím dál tím méně.
Totéž platí i o zmiňované kořalce.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 22:37 - Oblíbené kluby (19:47) 15626
Marco [15625]: Já nekoukat na peníze, tak to vozím na kila. Mnoho kil. Kdybych se dostala do příslušných míst víckrát za rok, tak si koupím pokaždé trochu, ale naráz to prostě nejde.
marco Marco 10.2.2010 22:35  15625
Anka 15612 : ano, spolu s obstlerem jediný produkt, kterého si vždy vozím z Tyrol tolik, aby vydržel na celý rok (což nikdy nevydrží, o obstleru ani nemluvě)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.2.2010 20:52  15624
ok, tak jako předkrm
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:45 - Oblíbené kluby (19:47) 15623
Wronski [15622]: Myslíš, že se ten špek dočká času zákusku?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.2.2010 20:40  15622
chlupatej spapá celerek a jako zákusek sežere blonďatý ten její speck
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:11 - Oblíbené kluby (19:47) 15621
NenuferNo přesto děkuji, schválně jsem si ten odkaz znovu našla. Ale pořád to není ono. Pořád je to nízké a s větším obsahem tlustého. (Ne že by mi to vadilo nebo bych tím pohrdla, ale pořád to není to, po čem se ptám.)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:09  15620
ts ts ts
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:09 - Oblíbené kluby (19:47) 15619
makovec [15617]: Ale jo, beru. Něčím toho chlupatýho krmit musím a tohle vyjde poměrně levně a ještě mu to chutná.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:08 - Oblíbené kluby (19:47) 15618
Nenufer [15615]: Ptám se na českou produkci:)
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:06  15617
anko, slintej!

makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 10.2.2010 20:06  15616
rendo, pomstim te!
nenufer 10.2.2010 20:06  15615
Anka si spomenie ze Nenu tu pred nejakym nie moc dlhym casom robila reklamu slovenskej firme s vynikajucim udenosusenym spekom :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.2.2010 20:05 - Oblíbené kluby (19:47) 15614
Renda [15613]: Já tu totiž jeden podobný suvenýr zrovna večeřím, tak jsem se zamyslela:)
renda Renda 10.2.2010 19:44  15613
Anka si jednu liskne a prestane mi delat chute, dekuji...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt