Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mouser 25.2.2010 19:48  15675
MasoJeště jsem nevyzkoušela na vlasntí kůži, ale chystám se tak učinit velmi brzy...kamarádka objevila řeznictví kam chodí nakupovat Emanuele Ridi (z pořadu S italem v kuchyni). Jedná se o Řeznictví Kšána a syn, Patočkova 73, Praha. Prý má krásné a dobré maso, rád poradí a pokud si předem zavoláte je schpen sehnat a připravit takřka cokoliv.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 24.2.2010 19:32  15674
phanny [15670]: takovej spam žeru :)
kokos kokos 24.2.2010 19:15  15673
phanny [15672]: Po těch cca 500 km už je to co by kamenem dohodil.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.2.2010 19:08  15672
No, z Frýdlantu je to k nám ještě celkem flák cesty, ale budeš vítán :-)
kokos kokos 24.2.2010 19:04  15671
Co spam to by se ještě dalo, člověče ale tohle je životu nebezpečná reklama :-))

No nic až pojedu zase do Frýdlantu, tak si poplatky za reklamu vyberu :-))
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.2.2010 18:52  15670
Slon :-)Doufám že to nebude bráno jako spam :-)

Moje Facebook stránka

shelle Shelle - Good Service 24.2.2010 09:46  15669
vinyl [15668]: To spis je to pro CR moc exoticke :)

Tyhle veci v UK kupuju zrovna normalni, i kdyz treba zase ryzi casto ne.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 24.2.2010 09:40  15668
Třeba by kuskus chcípnul, kdyby se pohnojil :-)
shelle Shelle - Good Service 24.2.2010 09:37  15667
Zrovna ten kuskus a tak ve spouste obchdech v CR maji jen bio snad. Takova ta stejna rada to je, pulkilove pytliky.
rychlonoh rychlonoh Máte hlad? - Co nového na kopci 24.2.2010 07:08  15666
15648: bio mliko jako Jelena, ted jsme jeste zacali kupovat mliko z automatu.... no a potom jeste takove nejake veci jako cizrna, cervena cocka atd - ale tam uz bych rozdil mezi bio a nebio asi nepoznal... (narozdil od mlika..,.)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.2.2010 21:15  15665
Že rozdíl mezi zemědělcem a biozemědělcem je v tom, že ten první hnojí chemií ve dne a ten druhý v noci, to určitě víte, že?:)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 23.2.2010 20:20  15664
Tak zrovna mlíko já jedině bio - nikoli kvůli tomu, že je bio, ale prostě proto, že mi na rozdíl od těch hnusnejch tekutejch latexů v tetrapaku fakt chutná.
shelle Shelle - Good Service 23.2.2010 19:51  15663
S biohovezim v CR mame spatne zkusenosti, ale vinim nasi hyper. Spatne to skladuji a trikrat bylo uplne zelene a smradlave.

V UK kupujeme vesinou biokure, coz stoji jako panenka, ne-li vic, ci hovezi. Kupujeme i biohovezi, nebo normalni, ale nejake drazsi. Kupuji tu i bio ovoce zeleninu obcas, ale to podle vzhledu, kdyz se mi normalni nezda. Nekdy vypada desne i to bio.

Cilene bio nekupuji, spis kdyz proste se mi z nabidky pozdava nejlepe pomerem cena/vzhled/zkusenost.

A u nas tedy ORGANIC :)
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 23.2.2010 15:01  15662
Triss:tak pasterizace,nevim,jak se to jmenuje:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.2.2010 14:52  15661
Bio .. jak co, podle složení. Když něco obsahuje opravdu to, co obsahovat má, tak je to fajn. Např. bio puding v prášku s opravdovou vanilkou. Nebo hořčice, která je jenom ze semen a koření. Občas kozí sýr či jogurt. Mlíko bio nekupuju, ale berem občas z automatu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt