Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
nenufer 10.3.2010 18:45  15835
A nebudu ich mat v nejakom vecsom kvetinarstve?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.3.2010 17:04  15833
zblunceaha, tak v tom případě jsou dvě nedaleko kulaťáku. Jedna bio prodejna je na Dejvický, asi v půlce, druhá na čsl. armády asi 100 m od kulaťáku směrem do centra na levý straně. Ale jestli mají nakličovací misky...
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 10.3.2010 16:50  15832
vinyl [15829]: diky, vim. Potrebuju do zitra sehnat naklicovaci misky...

kvitko [15828]: jestli to vsude bylo na me, tak nevim... obiham ruzna nakupni centra a zatim nic :-(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 10.3.2010 16:46  15831
Jdu vařit fazolačku. To zas bude zážitků:)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.3.2010 16:31  15830
Tak to se radši ani zpětně nekoukej na začátek:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.3.2010 16:26  15829
Ano, šéfeViděl jsem jen závěr, jak jim to nedal. Jinak v tý hospě jsem byl jednou na obědě, bylo to až po natáčení. Jídlo lehký nadprůměr, studená polívka, blbá obsluha, zima.

zblunce: na naklíčení můžeš použít snad jakoukoli misku.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.3.2010 16:21  15828
Kde? Všude!:-)

Dělám ten hlívovej guláš. To jsem zvědavá teda ... pak vám dám ochutnat:-)

Jinak viděli jste včera novej díl Ano, šéfe? To byla velmi velmi tragická hospoda.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 10.3.2010 16:13  15827
nevite, kde vsude jsou v Praze prodejny zdrave vyzivy? potrebuju do zitra sehnat naklicovaci misky :-)
marco Marco 10.3.2010 11:40  15826
buřtguláš.... hmm... Anka mi připoměla jak jsem se s ním nehorázně před 14ti dny V Polích nacpal... když jsem ho tam na tabuli objevil, nemohl jsem uvěřit tomu, že už si ani nevzpomínám, kdy jsem ho naposledy měl.
Byl vynikající.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 10.3.2010 11:34  15825
u nás vůbec nerostou a nikdy nerostly, ani 85letá babička ho tu nikdy neviděla.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 9.3.2010 22:40  15824
Chochocho :) na sbírání kotrčů je odborník můj chlap - zná svoje místečka, nosil by mi je i častěji, než jsem ochotná vařit. Je to úžasná aromatická houba, fakt výborná do gulášů, sekaných, polívek. Hůř se čistí, protože v záhybech je často kupa jehličí. Ale kluk jídla z hub nesní, takže to je komplikace při snaze o nakrmení rodiny.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 9.3.2010 22:36  15823
kotrč bych chtěl někdy alespoň vidět, když už ne ochutnat...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 9.3.2010 22:10  15822
Opět musím souhlasit se Scalexem, z hlívy jednoznačně "falešnou" dršťkovou! Lepší už jsem jedl jenom z kotrče :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 9.3.2010 19:31  15821
No prostě buřtguláš, kam dáš místo buřtů hlívu:)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 9.3.2010 19:27  15820
vinyl Díky, já právě našla jen jednotlivá menu, případně recepty a nebyla si jistá, která část receptu se vztahuje k tomu označení.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt