Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 27.3.2010 14:43  16078
AnkaTo je moc dobrá taktika. Polívku z uzeného vývaru bych doporučila bramboračku, zelňačku nebo zde zmiňpvanou fazolovou.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.3.2010 09:27  16077
upe obyc fazolajdu. bude to moje obnovena premiera po nakejch patnacti letech. estli se povede tak pak budu experimentovat dal .o) akorat teda do ni udelam noky, ty miluju
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2010 23:36 - Oblíbené kluby (23:16) 16076
makovec [16074]: Tu jak jsem na ni tady či kde dávala recept nebo nějakou normální?

Já příští týden zkusím uzenou. Je dobrá taktika koupit uzená žebra, obrat je do nádivky a z kostí udělat poblivku?
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 26.3.2010 20:39  16075
Mnam stála v ní lžíce...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 26.3.2010 20:16  16074
zejtra se chystam uvarit fazolovku. drzte palcaty
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 26.3.2010 19:32  16073
A kolik tak je polívky na kilo hovězího?:-)
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 26.3.2010 13:36  16072
No já tu mám vývar ze srdíčka.o) polevku si budeme dělat k večeři.o) Nudle a zeleninu jsem teď došla koupit .o)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 26.3.2010 10:50  16071
Já dávám do polévky tesně před koncem varu tak 2 stroužky česneku. Dodává to takovej prima šmrnc, ale chce to nechat přejít varem, jinak je to česnečka. Petržel, šnytlík a případně blbeček ergo libeček pak už nevařím vůbec.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2010 10:21 - Oblíbené kluby (23:16) 16070
Nj, tak na to možná taky někdy dojde.
ullicnik ullicnik 26.3.2010 10:21  16069
Já dávám masa, že tam do hrnce pak ani vařečku pořádně nestrčím. Mám ho rád hodně silný a po uvaření nedochucovaný. Jen při vaření bylinky, zelenina, maso a trocha! soli. Když se vyndá z lednice, je to rosol.:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2010 10:14 - Oblíbené kluby (23:16) 16068
Ano, vždycky to tak moje babička dělala. Já nevím, co to včera bylo za zkrat.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.3.2010 09:47  16067
Anka [16061]: Nudle uvařím zvlášt a nechávám taky zvlášť - do polívky si je každý dám pak sám a kolik chce. A navíc se polívka s nudlema i rychleji kazí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2010 09:35 - Oblíbené kluby (23:16) 16066
V hrnci toho bylo po značku 4 l, ale když se pak vyndalo maso a zelenina, tak toho samozřejmě bylo mnohem méně, tak asi polovička.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.3.2010 09:32 - Oblíbené kluby (23:16) 16065
Jo, není vidět.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.3.2010 09:32  16064
Mně to spíš připadalo jako moc vody, ale to je asi totéž :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt