Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.3.2010 11:49  16111
Jak říká nenufer, mám takhle nejradši telecí, ale vepřový budou taky fajn. Nakrájet na dudličky předtím.
nenufer 29.3.2010 11:37  16110
Ja mam rada jatra len tak na cibulce a nechat dodusit potom na troske cerveneho vina :-)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.3.2010 11:32  16109
Nebo ogrilovat v troubě na simaxový pokličce?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.3.2010 11:29  16108
Zahoď pánvičku a udělej paštiku, ale to si slyšet nechtěl. Já játra z pánve taky nerad.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.3.2010 11:21  16107
Poraďte, jak dobře udělat vepřový játra na pánvi (mám jen čtvrt kila pro sebe, bo to tu nikdo jinej nejí).
Dík
ullicnik ullicnik 29.3.2010 10:50  16106
Koupil jsem si mraženou krůtí rolku, poradíte prosím někdo jak dobře udělat?
johnny10 29.3.2010 10:44  16105
tak jsem si po doporuceni z tohoto klubu privezl domu z Italie kilo Martin Specku a jeste nejakou hovezi svickovou nalozenou v koreni. ten spek jsem uz ochutnal a je opravdu vyborny.
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 29.3.2010 08:18  16104
Váleček taky nemám, vždycky poslouží půllitrová sklenice:-)

Jinak o víkendu králík na víně a rozmarýnu. Kde jsou ty časy, kdy jsem ho měl každý týden a ani Pínďa už to nežral...
vinyl vinyl - ...jen si hraju 29.3.2010 07:45  16103
Když byla řeč o cherry rajčatech, minulký týden jsem koupil v makru cherry San Marzano, za nekřesťanský prachy, asi 80kč/půl kilo. Ale stálo to za to, úplně jsem zapoměl, jak chutnaj rajčata, asi si budu muset najít svého farmáře : http://www.najdisisvehofarmare.cz
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.3.2010 18:15  16102
To zní zajímavě,díky.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 28.3.2010 16:28  16101
Naplnit libečkem a upéct na grilu. Nejlepší úprava makrely jakou znám.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 28.3.2010 16:26  16100
Koupili jsme mořskou makrelu.Máte někdo dobrý receptík?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 28.3.2010 16:18  16099
Místo rumové tříště bych raděj volil tresť :).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 28.3.2010 14:36  16098
No jo, když já už su starší a pomalejší - a navíc s strouhaným prstem :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 28.3.2010 14:33  16097
Než ty to všechno sepíšeš, my máme buchtu v troubě:) Rum tam není, boť ho nemám. Ořechy by na tom byly dobré, ale nemám:(
Všeho jsem dávala zhruba o polovičku víc, než bylo v receptu, abych zas neměla poloprázdnej pekáč.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt