Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 30.3.2010 22:26  16137
Příště . . . před pojídáním jalapeňos spolknu pár mikrotenovejch sáčků . . . JAUVAJS!!!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 30.3.2010 21:27  16136
MarcoA tak to zas není tak zlý...:o)) (Ne, že by baby při té kombinaci musely jásat...)
marco Marco 30.3.2010 21:20  16135
četl jsem jalapeňos kundičky... FREUDE!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 30.3.2010 20:51  16134
Uklohnil jsem Jalapeňos kuličky a nejradši bych za ten recept Babicovi vodříz ty jeho. Že já mu kretén na to skočil - co mi dalo práce nějak zajistit, aby ten zelnej salát jakžtakž držel pohromadě aspoň do momentu, než to hodím na pánev...
Ale výsledek dobrej, to zas jo.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.3.2010 11:41  16133
Buď tady nebo zřejmě kdekoliv jinde. Dnes jsem např. jela tramvají Jindřišskou a u řeznictví měli na ceduli mj. telecí (a také třeba kůzlečí). Takže se asi masny na Velikonoce zásobily.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 30.3.2010 11:32  16132
no ja chci nekde v Praze dneska nebo zitra sehnat kousek teleciho na velikonocni "nadivku"... premyslim kde :-)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 30.3.2010 10:33  16131
Taky jsi psala, že ještě naložíš kočičky. Si počkám na ten recept :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.3.2010 10:15  16130
Anka zakoupila 1,5 kg uzených žeber a necelé kilo jehněčích kotletek naložených samotným panem Kšánou. Sice jsem chtěla obyč syrové, ale šéf mi přivezl tyto, tak jsem ho s tím nevyhodila:)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 30.3.2010 10:10  16129
Dobře Tigo!
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 30.3.2010 08:21  16128
Ma Tebe.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 30.3.2010 08:12  16127
Anka bude muset koupit robota... :)
shelle Shelle - Good Service 29.3.2010 22:11  16126
phanny [16125]: Ja to myslela co do pripravy. On kazdy recept rika neco jineho, ale asi maji spis pravdu ty, co rikaly, moc na to nesahat.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.3.2010 21:28  16125
Shelle [16120]: Mnohem, ale mnohem lepší. Jen zadělat to těsto lze jen v robotu (hněte se klidně půl hodiny) a chce to umět. Ale jinak je to nejlepší pečivo na světě. Scones sami o sobě nejsou nic moc, až s džemem a clotted creamem jsou parádní. Brioška lze pojídat sama o sobě klidně bez másla. Ze stejného těsta dělám i vánočky.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 29.3.2010 21:28  16124
Tak já doufal, že játra půjdou udělat nějak jako grilovaný...

Jo, dneska jsem se odvážil spáchat steak z irskýho masa. Bohužel jsem měl dva plátky a ty byly hrozně tenký, tak 15mm. Takže jsem ho co? Přepek, samozřejmě. Ale snědlo se i tak...
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 29.3.2010 20:56  16123
Vanda [16121]: Po mojí obvyklé modiikaci pro lenochy a po konverzi na české suroviny to bude o půlku jednodušší.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt