Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
johnny10 2.4.2010 08:45  16169
vinylzajic na sipkove omacce je moc dobry
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2010 08:44  16168
Nějaké myšlenky jak udělat zajíce (stehna), kromě zajíce na smetaně, toho jsme dělali minule. Ale zajíc mě v poslední době dostává velmi.

naposledy jsem koupil tuhle kuchařku:
http://www.knihkupectvi-bn.cz/giu-gedda-marie-pierre-moineova-provence-skola-provensalske-kuchyne/d-544166/
Moc pěkná.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 2.4.2010 08:35  16167
:-) myslela to dobře. Ale tu knížku si prolistuj, pohopitelně to nejsou recepty od Arzaka, ale je to asi 10x lepší než jeho televizní vaření.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2010 08:08  16166
tigoobě suroviny? :-)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 2.4.2010 07:56  16165
Bohuzel obe.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 2.4.2010 07:53  16164
phanny"Dostal jsem tuhle knížku od tchýně k vánocům"
Nechtěla tě nasrat?

"ta jeho knížka není vůbec špatná"
Asi zrovna měl všechny suroviny :-))

V knihkupectví jsem viděl hezky vedle sebe Babicovy dobroty a Pohlreichovo Bravo, šéfe. Nepochybuji o tom, která se líp prodáva.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.4.2010 15:59  16163
Babicovy dobrotyDostal jsem tuhle knížku od tchýně k vánocům. A ona překvapivě není vůbec špatná, hezký fotky a celkem normální recepty. On asi nebude ve skutečnosti takovej patlal, ale bude to jen jeho image. Aby nedošlo k omylu, ten pořad je příšernej, ale ta jeho knížka není vůbec špatná.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 1.4.2010 09:03  16162
Jj, je to tady sáma figurka :) A tento týden jsem se taky koukala na prostřeno a nestačila se divit. Ale tak třeba to dávají na zvýšení seběvědomí nás obyčejných kuchařek.
thegen TheGen Čtou to degen... ale co - Peachoviny? 1.4.2010 08:55  16161
Souhlas, slušnej člověk se mezi nima úplně ztratím.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.4.2010 08:50  16160
rajerů = frajerů
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.4.2010 08:50  16159
VandaZa poslední rok jsem se osobně několikrát přesvědčila o tom, že Brno je parta buranů, zlodějů, podvodníků, ožralů, rajerů a trapáků. A nemyslím tím Moravu jako celek, ale speciálně to Brno. Vždycky jsem tuhle Brno (Morava) x Praha (Čechy) válku brala spíš jako hec, ale nějak jsem se poslední dobou vyvedla z omylu.
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 1.4.2010 08:48  16158
vinylNe. Má to křupku znamená, že je to na litru oleje spálené do černa.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 1.4.2010 08:37  16157
Anka [16155]: hihi, ty jsi nějaká brnofobní ;) (ale souhlasím - až na pár výjimek je to tu samý cvok)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.4.2010 08:35  16156
No, když jsou lidi ochotní se přihlasit do Výměny manželek, tak už se nedivím ničemu :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.4.2010 08:34  16155
vinyl: Řekla bych, že ne. Odměnou pro vítěze je "ÚŽASNÝCH" 25 000 Kč. Vypadá to, že si i náklady na tu večeři hradí sami a doufají, že se jim to zaplatí z výhry:)

Cova: Dívám se od prvního dílu a připadá mi, že úroveň soutěžících slábne. A že lidi z Brna jsou vážně pošuci a nikdo mi to nevymluví.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt