Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Já Vánoce juchuchu
oslavím na Lopuchu!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.4.2010 11:06  16391
Tak já budu zase vařit ...Mají místní specialisté na pořádné vaření osvědčený recept na plněné papriky, případně rýžový nákyp? Googlit umím.
johnny10 20.4.2010 10:40  16390
vinyldo CI nechodim, tak nevim, ale myslis, ze to jidlo tam je o tolik horsi kdyz tam Pohlreich neni?

a imho podcenujes silu medii. znam spoustu lidi (vcetne sebe), co chce do CI jit jenom proto, ze to patri "tomu Pohlreichovi z Ano, sefe". tim muze nalakat stovky novych zakazniku a verim tomu, ze oni - jako novacci - si pochutnaji tak jako tak..
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.4.2010 10:38  16389
johnnyTento přístup vidím jako dosti krátkozraký, nic se nebuduje tak těžko a neztrácí tak lehko jako dobrá pověst.
johnny10 20.4.2010 10:36  16388
vinylja ti rozumim, ale vsechno je otazka byznysu. jemu mozna poklesnou trzby o 5 % v dusledku horsiho kuchare (a nasranych lidi), ale ziska (napr.) dodatecnych 15 % trzeb diky tomu, ze si udela reklamu v Ano, sefe a jinde....

jinak mas ale samozrejme pravdu..
shobul 20.4.2010 09:19  16387
každou hodinu aktualizovaný přehled článků o vaření
http://dailynewsbase.com/cz/vareni
a dovolím si tvrdit největší přehled receptů na českém internetuhttp://dailynewsbase.com/cz/recepty

kdyžtak odkazy i na stránky v angličtině
http://dailynewsbase.com/en/food-drink
http://dailynewsbase.com/en/recipes
shelle Shelle - Good Service 20.4.2010 08:56  16386
vinyl [16385]: To souhlasim. Pokud nema nikoho, kdo to jako zvladne, tak at tam je pak kazdy den.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.4.2010 07:55  16385
johnny"dulezite je, ze kdyz je tam primo on, tak to jidlo je vyborne"

To nikoho nezajímá, nebudu volit den návštěvy podle přítomnosti šéfa. Jídlo musí mít konzistentní kvalitu neustále a šéf si musí vychovat zástupce, který ho ve všem zastoupí.
johnny10 20.4.2010 06:07  16384
Alchymistavzdyt rikam, ze ho chapu, ze kdyz ma tisice jinych aktivit, tak se mu nemusi vzdy povest ohlidat si na 100% kuchyn v Imperialu, kdyz tam zrovna ten den neni. dulezite je, ze kdyz je tam primo on, tak to jidlo je vyborne
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.4.2010 05:01  16383
Farmářské trhyByl někdo v sobotu?
alchymista 19.4.2010 22:00  16382
johnny10 [16381]: to jo, taky prý krom Imperial provozuje učňovskou školu a tenhle pořad, je to strašnej člověk
johnny10 19.4.2010 16:01  16381
vinyluz od par lidi jsem slysel, ze pokud je tam Pohlreich primo ten den, vse je naprosto v poradku, pokud neni, tak se obcas stane, ze to neni best...ono holt pohlreich je jenom jeden a ocividne si to umi v kuchyni ohlidat...
phoenix 19.4.2010 15:27  16380
vinylaha, ale to, že je odmarkovali je férové, někdy se to prostě nevyvede(to neomlouvám), ale stále mám z mnoha českých restaurací zkušenost, že pokud si dám něco, co je špatné = připálené, přesolené, nedovařené, namarkují to na závěrečný účet jakoby nic. A ještě se pak diví a koukají jako nadloubaní, že to nechci uhradit. Tohle se ještě pořád nenaučili. Nebo chodím na špatná místa. To je taky možnost.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.4.2010 15:02  16379
Polhreich je sprostý tak, jak ty hospody zasluhují. Ty jsou sprosté zase tím, jak vařej a jednaj:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.4.2010 15:00  16378
Niki: Od Nigely mám jednu kuchařku ale nějak z ní fascinován nejsem. Dělá taky takové podivuhodné kombinace. Např. peče maso na kokakole.

Phoenix: Špatná není. Býval jsem tam vždy spokojen, ale posledně jsem si dali jako předkrm dvě teriny (holubí a zvěřinovou), jedna byla vodnatá a druhá hnusná, naštěstí je po upozornění odmarkovali, jak se sluší. Hvězdný byl pouze dezert- čokoládový fondant s pistaciovou zmrzlinou. Líbí se mi ale zdejší vinný lístek. Každopádně když chci kritizovat jiné, musím mít pořádek "doma".
nikiko 19.4.2010 14:49  16377
Já mám ráda kuchařku z pořadu co šel na spektru. Nigela se jmenuje.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt