Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 29.4.2010 19:58  16630
Sraní s řízkama? Jste nějaký divní ne.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:58  16629
Ano. To jsou ty nepřesné informace. "Do rozpálené trouby." To mi v receptech píšou furt: "Nalijeme na pekáč a pečeme, dokud to není upečené."
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:56  16628
Anka [16626]: Vezmež pekáč, necháš rozpálit se sádlem v troubě, dáš řízky, dáš do rozpálené trouby, po chvíli otočíš.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 29.4.2010 19:51  16627
Taky nesnáším sraní se s řízkama:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:50  16626
Tak aspoň vyzkouším ten samočisticí režim:)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:38  16625
při smažení v troubě si zase zasereš troubu...
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 29.4.2010 19:38  16624
Šípková byla jenom vzpomínka, tu bych do toho asi ani netahal, když to neni kanec.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:37  16623
phanny [16622]: Kdo říká, že bych jedla šípkovou omáčku?:)

To smažení se mi na tom asi nechce nejvíc.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:36  16622
? sraní s řízkama? Nakrájet, naklepat, osolit, obalit, usmažit. Se šípkovou omáčkou bude tedy sraního víc IMHO.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:35  16621
To máte: nastrouhat strouhanku, zasvinit kuchyň obalováním, stát u pánve, kde se u třetího řízku už začne tuk přepalovat, no prostě peklo. Jak se pečou řízky v troubě?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.4.2010 19:35  16620
z ořechu jsou prasečí řízky nejlepší. Tedy pro mě.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 29.4.2010 19:34  16619
Nedržkuj. Já ti pak udělám horkou čokoládičku s chilli.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:33  16618
Wronski [16616]: Ale toho sraní s tím! A radši bych něco víc ohřejvacího.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.4.2010 19:33  16617
Poslat Wronskiho teď na šípky, je jako Marušku v zimě na maliny :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 29.4.2010 19:33  16616
Řízky nebyly nedávno! To bylo aninepamatuju a žádný nedávno!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt