Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.5.2010 20:14  16796
španělský jahody to jsou, ale jsou fantastický. Jezdím pro ně do Německa, sem se vozí nějaké 3. kvalita. Tyhle jsou voňavé a sladké.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 14.5.2010 19:50  16795
španělský jahody?:-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 14.5.2010 18:20  16794
kokos [16793]: hele .. todle stejně ještě nejsou TY jahody :)
kokos kokos 14.5.2010 18:16  16793
Kazit jahody čokoládou - barbare :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.5.2010 18:07  16792
Pozdrav pro Shelle :)

nenufer 14.5.2010 10:21  16791
zbluncemy ho skladujeme len ocisteny ale neuvareny
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 13.5.2010 15:39  16790
zbylo mi dost chrestu a nestiham ho spotrebovat... da se nejak uskladnit v mrazaku? jak? uz "prevareny"?
nenufer 13.5.2010 14:37  16789
Tak to my mame "atomat" tiez na statku:-) Naleju mi hned po dojeni kludne do flasky ale cenu neviem, my to bartrujeme suchymi rohlikmi.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 10.5.2010 09:22  16788
Farmářské tržiště na Kubáni
Na „Farmářském tržišti“ si všichni budou moct koupit ty nejlepší vypěstované, či vyrobené produkty, které Česká republika nabízí. Tržiště bude návštěvníkům k dispozici každé úterý a čtvrtek mezi 8 – 18 hodinou a v sobotu mezi 8 – 14 hodinou. Atraktivním lákadlem zde bude také automat na čerstvé mléko přímo od výrobce – společnosti Agro Jesenice, který bude přístupný non-stop sedm dní v týdnu.


http://www.praha10.cz/novinky/articletype/articleview/articleid/772.aspx
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 10.5.2010 09:11  16787
frakira [16785]: Žeby už zemědělci začali šidit i tohle? Ne že by to k tomu nesvádělo...
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 10.5.2010 08:22  16786
Nejmíň to není, na statku je automat za 15. Ale tady to potřebuje přece jen větší manipulaci, když je to v krámě.
frakira 10.5.2010 07:55  16785
V Praze je minimalne 20 (nevim, jestli 20 nebo 25) a lidi pisi, ze je bez smetany a v podstate jako bio z billy.. takze 20 za poradne opravdu neni moc.
scalex Scalex 10.5.2010 01:02  16784
U nás je za 15/litr a dal bych klidně i 30 za tu dobrotu.
renda Renda 9.5.2010 21:14  16783
Ruma na gulas leju ve fazi kdy restuju maso, pred zalitim vyvarem. Ostatne prave sem dojedla velkou porci ze vcera uvarenyho a este mi na zejtra zbude, mnamiiii
alchymista 9.5.2010 20:21  16782
To není zrovna nejmíň?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt