Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
ullicnik ullicnik 18.5.2010 14:35  16818
dobrýmu to nevadí:-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.5.2010 14:23  16817
Chleba do igelitu nepatří:-)
nenufer 18.5.2010 14:20  16816
No ja si myslim ze u nas je tiez dobry chleba, klasicka myslim Sumava z Pekarny Horovice, prevazka Pribram. Hoci je fakt ze po 4 dnoch v igelite splesnivie
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.5.2010 13:26  16814
Dobrý býval horoměřický, ale ten nejdřív zhoršili a pak ho přestali vyrábět úplně.
ullicnik ullicnik 18.5.2010 13:22  16813
SirinTo nebude stejnej, tenhle netvrdne nijak rychle
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.5.2010 13:16  16812
A ten v článku zmiňovanej cvrčovickej, taky není špatnej, i když není opravdovej:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.5.2010 13:15  16811
ullicnik [16810]: V dejvicích mají ještě dobrý chleba v pekárně Farno v ulici Na Valech a pak v pekárně Lichtenberg u Puškinova náměstí, ale oba dva docela rychle tvrdnou.
ullicnik ullicnik 18.5.2010 13:12  16810
SirinZkus, nebudeš doufám litovat. Navíc ho tam řežou i na čtvrtky a balí do sáčku, takže ideálně na večeři nebo snídani ráno. Ješte se mi nestalo že bych na tom chlebu našel plíseň a to i když sem ho někde v igelitu pozapoměl na víc dnů. Když si ho koupim před 8 ráno, tak kůrka křupe a vnitřek je jak vata a je ještě vlažný. Druhý den snídám druhou půlku té čtvrtky a pořád nemá konkurenci.
beruthiel beruthiel Wibbly Wobbly, Timey Wimey. 18.5.2010 13:08  16809
Dobrý chleba mají v pekárně ve Václavské pasáži pod Karlákem.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.5.2010 13:05  16808
Tak, dobrej chleba se dá koupit, ale musí člověk chtít. Ten kdo jde po ceně a klasické Šumavě, kupuje tyhle srajdy, že:-)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.5.2010 13:01  16807
ullicnik [16805]: Zkusím se tam podívat. Po dobrém chlebě s křupavou kůrkou pláču už dlouho.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 18.5.2010 12:58  16806
kvitko [16804]: Chce se mi zvracet. ;o(
ullicnik ullicnik 18.5.2010 12:57  16805
Já kupuju úžasnej chleba v Dejvicich v ulici Jugoslávských Part. (lze sehnat i jinde, ale netuším co to je za pekárnu) v obchodě U Bílého (nebo Bílý?). Je dobrej i čtvrtej den když na to přijde. Druhý den chutná jako jiné úplně čerstvé chleby.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 18.5.2010 12:45  16804
Jak je na tom dnešní pecen?
shelle Shelle - Good Service 15.5.2010 09:02  16803
Tak sedm je dobre. Koukni se na e-party Kladno, od nich jsem to vlastne mela na svatbu a to bylo urcite deset nebo patnact za kus.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt