Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.6.2010 14:31  16957
Sýrjá se poslední dobou nemůžu nabažit staré goudy. čím starší tím lepší.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 1.6.2010 14:26  16956
vinyl [16952]: K rokfóru doporučím Sauternes, zkoušel jsem k němu portské, sherry, tokaj, ledové/slámové/botritické výběry, ale Sauternes jednoznačně vede.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.6.2010 09:29  16955
mrcosJo, to byl ten, co jsem měl já. Určitě jsem nebyl naposledy.
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 1.6.2010 09:23  16954
vinyl [16952]: Já měl roquefort papilon, 118 KČ/100g, taky moc dobrej. Ale i "obyčejný" kravský sýry jsou fajn (beemster vlaaskas 57/100). A docela obměňují nabídku, resp. každou chvíli mají něco zajímavýho k ochutnání. Posledně jsem tam měl naprosto fenomenální mozzarellu.
mountbatten Mountbatten -4-x-fix...krucifix, jaxe s tim pracuje - Mountbattení sajta 1.6.2010 08:58  16953
lidlasieJa vam nevim.... Lidl mam kouda od baraku, doma nic v lednici, navic v Lidlu asijsky tyden,tak jsem tam zasla....koupi ruzove zmrzliny povazuju za minimalne piokus koupit prichut,ktera se jinak moc nenabizi.
Predsmazeny samosky je ulitba me lenosti (ano,vycitam si,ze mam doma zachytku, kdyz se mi je nebude chtit hnacat)
Ale ta sladkokysela omacka je presne to, co sem cekala: NEDOBRA!
Kysela vubec, sladka....no chutna stejne jako kecup aro apod:-(( Proste to, co mi nechutna:-(

Fakt mam pocit - a to uz od doby jejich "wasabi" pred lety, coz sem si ted potvrdila- ze jejich asie neni zazrak lidlu, ale typicka lidlovina ve smyslu hanlivem,jak ji pouzije vetsina lidi.
To fakt myslim,ze nez za to vyhodit penize, je lepsi venmovat energii na ukuchteni si vlastni omacky/nakupu potravin treba v Gorazdovce:-(
vinyl vinyl - ...jen si hraju 1.6.2010 07:55  16952
Na Chodově po výlezu z Hypernovy je nová a docela velká sýrárna. V neděli jsme koupili Rokfór, mají asi 4 druhy od 60 do 120kč. Měl jsem už po rokforu děsnej absťák, takže koupil ten nejlepší.Včera k němu pak upekl bílý chlebík a ze sklepa vyndal čtyřputňové tokajské ročníku 88. Gastronomický orgasmus!
johnny10 31.5.2010 18:04  16951
tak nakoupeno, ale bylo to taky dost probrane. nicmene vetsinu toho, co jsem chtel, tak mam. diky Royale, ja bych se tam normalne dostal buhvikdy...
johnny10 31.5.2010 16:29  16950
dyk to ma trvat cely tyden kurva...
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.5.2010 16:14  16949
Jebnu to do jídla a dám vědět.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.5.2010 16:14  16948
johnny10Už to měli přebraný. Tu pálivou omáčku co jsem chtěl už neměli. Tak jsem na zkoušku koupil Thai Sauce "Pad Thai". Teď to chutnám a je to sladké :o((
johnny10 31.5.2010 13:49  16947
Royaldej pak vedet, cos nakoupil a pripadne co chutna. ja se tam dostanu asi az zitra ci ve stredu
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.5.2010 13:46  16946
Tak jdu na to.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.5.2010 13:46  16945
johnny10 [16944]: No, já asii taky moc rád, ale stejně mi kachnu neudělá nikdo líp, než číňani.
johnny10 31.5.2010 13:44  16944
Royalja to skoupim cele, asii mam moc rad :-). (nikdy jsem to teda odtamtud nemel, kupuji maximalne uncle bens Sweet and sour omacku)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 31.5.2010 13:17  16943
Co mi kdo doporučíte z nabídky asijských specialit? Já si vybral jen jednu extra pálivou omáčku.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt