Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.6.2010 21:45  17016
ofelie [17014]: Nechat rozmrazit, nelépe v lednici
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.6.2010 12:06  17015
ullicnikNo, železo jsi neviděl asi ani v rádiu. Tento prvek se v čisté podobě asi nedá moc vidět. Jinými slovy jsou to všechno ocele. Běžné kuchyňské vercajky jsou buď přímo z oceli nerezové, nebo z "obyčejného" plechu opatřeného dekoračním niklem (lidově "chrom").
ofelie ofelie 18.6.2010 12:14  17014
Chtěla bych se zeptat, možná to už tady proběhlo....
zadělávala jsem těsto na chleba a polovinu těsta jsem dala do mrazáku...když těsto vyndám, mám ho nehcat odstát, rozmrazit, nebo ho mám rovnou šoupnout do trouby? předem díky
ullicnik ullicnik 18.6.2010 07:01  17013
Viděls někdy železo? :-) Já možná v rádiu (v přístroji), jinak nikdy :-P

V ikee asi ponikovanou ocel nemaji, koupil jsem tam nejakej nesmysl na ubrousky (takova děrovaná nádoba) a na povrchu to rezne. Na první pohled to poznat nejde, ale po setření povrchu prstem nebo světllým hadříkem to poznat jde na barvě i zápachu.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 17.6.2010 22:21  17012
Při myšlence koupit něco z nerezu dávám do kapsy magnet. Tak půl na půl je to poniklovaný železlo.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 17.6.2010 07:58  17011
Tak až ten nerez zrezne, koupíš novej, za ty prachy i dva :-)
ullicnik ullicnik 17.6.2010 06:57  17010
ikea ma nekdy s pojmem "nerezove" dost problem :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 16.6.2010 20:21  17009
Šmarjapano, normální nerezové struhadlo z Ikey nestačí? Mě doma teda jo :).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 16.6.2010 07:41  17008
Shelle [17006]: A nemáš to struhadlo s těmi moc malými zoubky? Dělá se ještě jedno s většími "čtverečky".
stanny stanny - Wroc³awský démon - Pacific Panzer General creator 16.6.2010 05:30  17007
Shelle [17006]: Všechen ne, pokud se dostatečně tvrdý, tak je to v pohodě.
shelle Shelle - Good Service 15.6.2010 22:32  17006
stanny [17005]: A nezustane ti vsechen na tom? Se mi to ostri na to nezda teda.
stanny stanny - Wroc³awský démon - Pacific Panzer General creator 15.6.2010 22:25  17005
Shelle [17002]: Správné na parmezán by mělo být toto.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 15.6.2010 21:30  17004
Shelle [17002]: No vidíš, jak jsi šikovná :)
shelle Shelle - Good Service 15.6.2010 21:03  17003
Odpovim si sama, empiricky zjisteno, ze to spodni. To druhe to jen rozdrobi a zustane to na nem :)
shelle Shelle - Good Service 15.6.2010 20:01  17002
Jeste maji tyhle totiz, tak nevim ted.

http://www.kitchenfoods.co.uk/gbu0-prodshow/GOOD_HOUSEKEEPING_PARMESAN_GRATER.html

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt