Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 23.7.2010 14:43  17081
Možná to necítíme páč nemáme na ten odér alergii ;o) Mě taky kozí sýr nesmrděl.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.7.2010 13:35  17080
Kafe z koziho mlika?
denise 23.7.2010 13:30  17079
Ne babička chovala kozu. Takže z kozího mlíka. Ten odér dodnes nesnáším.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.7.2010 13:25  17078
Kafe z koziho syru?
denise 23.7.2010 13:20  17077
Moje babička mi dělala kafe z kozího a já měla zkažený celý dětství. Jen jsem ten sýr rozbalila, tak jsem to cítila znovu.
ANKA: Nebuď vtipná.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 23.7.2010 12:35  17076
Souhlasím s Kvítkem, taky si nepamatuju, že by mi někdy kozí sýr smrděl. ;o)
kokos kokos 23.7.2010 10:41  17075
Denise [17072]: Smrdí všechny a kdo říká že nesmrdí, tak lže. A nebo má rýmu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.7.2010 10:37  17074
Já jsem na kozí pach asi imunní, ještě jsem nikdy z kozích výrobků necítila žádnej prk:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2010 10:14  17073
Kup si eidam třicítku.
denise 23.7.2010 07:52  17072
Já jsem si koupila kozí sýr asi 3x a vždycky byl cítit kozou. Víte o nějakém, který nesmrdí ? Prý to jde od koz, které se nechovají ve chlívě.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.7.2010 15:18  17071
Jo, to je také fajnovka. Na to je pak dobrý i ten plesnivý váleček. Ještě se chystám na kombinaci kozí sýr a listový špenát.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.7.2010 11:36  17070
Panenka s kozím sýrem je výborná kombinace, dělali jsme ji tak, že se udělá panenka , pak se nakrájí na plátky, ty se pokladou plátkem sýra a nechají se chvíli zapéct v troube.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.7.2010 11:10  17069
V jednoduchosti je síla :) A tohle byla velmi vhodně zvolená kombinace.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.7.2010 09:31  17068
To zní jednoduše. :-) čekala jsem nějaké spešl postupy. Dík.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.7.2010 09:27  17067
Teketapa [17066]: No co. Do panenky jsem vyšťouchla nožem díru, nacpala do toho kozí sýr (neplesnivý), černé olivy a sušená rajčata. Pak tu díru musíš co nejlíp zadělat (nejlépe asi zašít, já improvizovala, páč mi doma ještě pořád dost věcí chybí). Osolíš, opepříš. Dala jsem to odpočinout na pár hodin do plastový krabičky, trošku zalila a opatlala olivovým olejem, zasypala čerstvou bazalkou a čekala. Pak jsme ta na pánvičce upekli.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt