Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 23.7.2010 22:21  17084
Anka [17082]: Něco jako když člověk připraví rybu tak, aby nebylo poznat, že je to ryba. Takových receptů je spousta a nikdy jsem nepochopil smysl. Tak chci jíst tu konkrétní rybu nebo mi stačí místo ryby cuketa/houba/papundekl? Výsledek je totiž dost podobný.
Situace s kozím sýrem je to samé. Kozí sýr mám rád pro jeho specifické aroma. Jinak si můžu dát fakt ten eidam (nebo tak něco).
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 23.7.2010 16:10  17083
Mně smrdí cibule ;o(
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2010 16:06  17082
Někomu smrdí jehněčí, někomu ryby, někomu zvěřina... Prostě to, co mi smrdí, to nejím. Jíst jehněčí bez toho, aby chutnalo jako jehněčí, je imho škoda a stačí si koupit krávu nebo prase.
potvurka Potvurka Žít a nechat žít... 23.7.2010 14:43  17081
Možná to necítíme páč nemáme na ten odér alergii ;o) Mě taky kozí sýr nesmrděl.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.7.2010 13:35  17080
Kafe z koziho mlika?
denise 23.7.2010 13:30  17079
Ne babička chovala kozu. Takže z kozího mlíka. Ten odér dodnes nesnáším.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 23.7.2010 13:25  17078
Kafe z koziho syru?
denise 23.7.2010 13:20  17077
Moje babička mi dělala kafe z kozího a já měla zkažený celý dětství. Jen jsem ten sýr rozbalila, tak jsem to cítila znovu.
ANKA: Nebuď vtipná.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 23.7.2010 12:35  17076
Souhlasím s Kvítkem, taky si nepamatuju, že by mi někdy kozí sýr smrděl. ;o)
kokos kokos 23.7.2010 10:41  17075
Denise [17072]: Smrdí všechny a kdo říká že nesmrdí, tak lže. A nebo má rýmu.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.7.2010 10:37  17074
Já jsem na kozí pach asi imunní, ještě jsem nikdy z kozích výrobků necítila žádnej prk:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.7.2010 10:14  17073
Kup si eidam třicítku.
denise 23.7.2010 07:52  17072
Já jsem si koupila kozí sýr asi 3x a vždycky byl cítit kozou. Víte o nějakém, který nesmrdí ? Prý to jde od koz, které se nechovají ve chlívě.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.7.2010 15:18  17071
Jo, to je také fajnovka. Na to je pak dobrý i ten plesnivý váleček. Ještě se chystám na kombinaci kozí sýr a listový špenát.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.7.2010 11:36  17070
Panenka s kozím sýrem je výborná kombinace, dělali jsme ji tak, že se udělá panenka , pak se nakrájí na plátky, ty se pokladou plátkem sýra a nechají se chvíli zapéct v troube.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt