Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.7.2010 08:10  17117
teda 2.0
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 27.7.2010 08:10  17116
idea je skvela, ale obecne me weby na principu 0.2 serou, bo autori zrejme razej heslo "cim vic ajax, tim vic web". nacita se mi zhruba dvacet vterin. po tu dobu se mi postupne umistujou puntiky na mape a opera je tuha jak zehlici prkno
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.7.2010 08:00  17115
Jo, je to pomalejší, ale ne tragicky, pokud to prohlížím doma, kde mám relativně rychlý internet. Teď jsem to zkusila v práci a přidávám se k Shelle - nemám na to trpělivost.

Design i stavba (či jak se tomu říká) těch stránek mi přijdou poněkud odpudivé.
nenufer 26.7.2010 22:34  17113
ScalexMne vypadavali pri pingani na nich pakety a navyse vzhladom k hostingu v zahranici to ma proste dlhe odozvy. Pravdu povediac ani ta cena hostingu neni tak uchvatna aby som pochopila preco to je hostovane niekde v horoucich prdelich :)
Ale napad zaujimavy hoci nie jedinecny ani moc dotiahnuty
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 26.7.2010 20:16  17112
vinyl [17107]: Nojo, teď upřímně řečeno nevím, buď jsem to ještě nejedl, nebo mi to chutná :). (Jako, jsem přesvědčen že jsem to jedl a že mi to chutná - dostal si mě do schízy :)
scalex Scalex 26.7.2010 17:02  17111
Mně se načetl za dvě vteřiny.
shelle Shelle - Good Service 26.7.2010 16:57  17110
Zkousela jsem, ale nemela jsem trpelivost cekat, nez se to nacte.
scalex Scalex 26.7.2010 16:55  17109
Dnes byl spuštěn projekt Scuk.cz. Doporučuji vaší pozornosti.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.7.2010 11:33  17108
vinylTak do foie gras ještě moje mlsná huba nedorostla. Párkrát jsem ochutnala, ale žádný příjemný zážitek se nikdy nekonal :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.7.2010 11:16  17107
phannya foie gras?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 26.7.2010 09:17  17106
Kachna mi vysloveně voní. Z husy nemůžu ani sádlo.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.7.2010 08:07  17105
Vlastně si vzpomínám, že mně od mládí smrděly kačeny - ještě asi před pěti lety. Ale naštěstí se mé čichové buňky umoudřily :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.7.2010 07:38  17104
V Eperney jsem jedl fritované kousky z vepřových nožiček, to byl vážně smrad, ale bylo to vynikající :-)

phanny: husa? Vážně divný, nikdy mi nepřišlo, že by husa měla nějaké výrazné aroma.
kokos kokos 25.7.2010 17:24  17103
phanny [17102]: Posílat nemusíš, už jsem si dal do poznámek a až pojedu do Frýdlantu, tak se pokusím vyhledat.
Ale stejně nevěřím, že bych to nepoznal.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 25.7.2010 17:18  17102
kokos [17101]: Mám ti kousek poslat jako důkaz že existuje bezzápachový kozí sýr :)?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt