Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Lopuch, server nejen
pro botaniky

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 29.7.2010 22:35  17140
tak jsem zkusila rimsky hrnec a musim rict, ze to bude chtit jeste hodne trenovat :-)
shelle Shelle - Good Service 29.7.2010 21:34  17139
Jeee. Tymian jsem tak take ted vrazila na vrsek.

Ja je mam teda naprosto nacpane, protoze ty camemberty jsou desne velike.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.7.2010 21:09  17138
no nemam na nej kopyrajt a je dost sveraznej.

ale obrazek snad muzu

Sklad.Obrazku.Net
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 29.7.2010 20:55  17137
A nebo dát sem?
shelle Shelle - Good Service 29.7.2010 20:39  17136
makovec [17135]: A ty mi ho nemuzes poslat?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.7.2010 20:31  17135
nech si od shirleyky na fejsbuku poslat recepis na sidiho nakladany sejry. uz se na ne dva mesice chystam, jen nekde nahodou narazit na jalapenos a habanero papricky
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.7.2010 20:30  17134
Shelle [17133]: Já tam ten olivový dávala spíš jen kvůli posedlosti olivovým olejem. Ale jinak si myslím, že slunečnicový je na to naprosto vyhovující.
shelle Shelle - Good Service 29.7.2010 20:24  17133
Ja davam slunecnicovy, ale ted jsem nekde na netu cetla, ze olivovy je lepsi. Tak nevim. Se za rok zase zeptam, az je budu znovu nakladat.
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.7.2010 20:21  17132
ja teda davam uplne obyc olej, abych se nejbliz priblizil omamne hospodske chuti .o)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 29.7.2010 20:18  17131
Když jsem hermelín dělala, tak jsem to mixovala a víc asi bylo toho obyč.
shelle Shelle - Good Service 29.7.2010 20:15  17130
phanny [17128]: Ja kupuji spanelsky a z argentiny a je take lepsi. Domaci teda urcite bude jeste nekde jinde.

makovec [17129]: Testuji tri ruzne druhy a jeden mi prisel uvnitr trosku hrudkovaty. Ale jinak ano, ten druhy byl zralejsi, ale netekl. No, ja stejne muzu vyzkouset v utery a pak az za tyden. Pokud tu na me neco zbyde.

K tomu hermelinu, davate normalni nebo olivovy olej?
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 29.7.2010 20:06  17129
u camambertu by to stacit melo. ten je takovej tekutejsi nez hermous
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 29.7.2010 20:04  17128
povečeřel jsem topinky s vlasnoručně vypěstovaným česnekem. Ten český česnek ja fakt úplně někde jinde než ta hnusná čína.
shelle Shelle - Good Service 29.7.2010 19:23  17127
Ha, tak vidim, ze je tomu temer rok, co jsem si zacla pohravat s myslenou nalozit camembert Shelle [14225].

Nahodou jsem se dokonce jeste vesla do "do roka a do dne". Ted, kam ho dat a kdy snist.

Mountbatten tu kdysi psala, ze dava prvni den do spajzu, pak tri dny v lednici, fakt to staci?
cova 28.7.2010 09:19  17126
vinylGoogle jsem samozřejmě použil, vyhovovalo by mi přibližně něco takového... http://www.pixmania.cz/cz/cz/920738/art/beka/panev-paella-36-cm.html?srcid=9479&Partenaire=zbozi&CodePromo=oui, ale šlo mi spíš o doporučení na základě uživatelských zkušeností místní komunity... Taky si nejsem jistý, jaký průměr pánve bude dostatečný pro přípravu již zmíněného množství...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt