Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 16:38  17351
vinylHele za tyhle peníze bych se podíval po profipřístrojích.
Tohle je 1. co mě napadl, http://www.matthes.cz/produkty/produkt/51641/elektricky-konvektomat-xvc-055 máš v tom i sondu pro delta-t pečení (nejlepší způsob jak upéct třeba roastbeef). Od Unoxu mám ve výrobně pec, a celkem k naprosté spokojenosti. Navíc servis pro profi-vybavení je mnohem delší než pro domácnostní krámy.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 16:30  17350
Za 400k je profi konvekťák kterým uvaříš pro 200 lidí :).
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 12:02  17349
johnnyMá to max teplotu jen 230 a je to vevnitř trochu menší než trouba, ale jinak by se to místo trouby použít dalo.
nenufer 15.9.2010 11:50  17348
vinyleste ze to tu nevidi moj chlap, ten po konvektaku slinta uz dlho :-)
johnny10 15.9.2010 10:58  17347
vinylten design je luxusni. a jestli to ma tolik funkci, tak ta cena (v EUR) neni zase tak likvidacni. ja koukal na konvektomaty, co staly 400k a vypadaly jak mutant mezi mrazakem a troubou. tohle je moc pekny!

navic pokud si s tim clovek vystaci i misto trouby a dalsi kuchynske elektroniky, tak ta cena neni uplne nejhorsi.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 10:35  17346
johnnyžádná levná sranda to není, ale když už děláme novou kuchyň:

http://psi-24.com/product_info.php/info/p3130_Gaggenau-Dampfbackofen-Serie-BS250---BS251---BS254---BS255.html/XTCsid/973dd3cb95aac0fea2716d083fb42b19

V Čechách stojí dvojnásobek.
johnny10 15.9.2010 10:28  17345
vinylna kolik to prijde ten konvektak? vypada to dobre
frakira 15.9.2010 10:21  17344
Nejlevnejsi parni hrnec stoji asi 5 stovek, rybu ti uvari stejne a jeste si k ni uvaris i brambory, takze tohle mi zavani proste averzi k elektrospotrebicum a ne zbytecnostem.

A jinak jsem si konecne nasla co je konvektomat a jsem dojata.. ano, urcite to bude lepsi nez parni hrnec, ale to si opravdu nemuzu dovolit ;-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 10:12  17343
to je na vaření ryb, dlouhý hrnec s dlouhým pařákem.
frakira 15.9.2010 10:08  17342
phannyehm, asi jsem blba.. ale to je pekac, ne?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 09:43  17341
Asi tak. Já až jednou nebudu vědět co s penězma, tak si raděj pořídím totok.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 08:36  17340
ShelleNa pařáku dělám vždy jen jedno jídlo, třeba rybu, nebo knedlík, takže nemám problém. Zeleninu dám pod rybu, aspoň je pěkně provoněná. Jiný maso by mě nenapadlo na páře dělat.
shelle Shelle - Good Service 15.9.2010 08:31  17339
vinyl [17337]: A jak bys tim parakem udelal vse najednou a sel si na Lopuch, nez to zapipa?
frakira 15.9.2010 08:07  17338
vinyljeste existuji klasicke hrnce s pridavnymi nadobami nahoru, to jsem taky zvazovala. Ale parit to na paraccich, tak me asi klepne.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 07:56  17337
Myslím, že na rozdíl mezi parním hrncem a hrncem s pařákem jsem se ptal já :-) Zdá se že k tomu mám asi stejný postoj jako phanny.

V nový kuchyni bude konvekťák a na ten se tedy velmi těším. Už aby to bylo.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt