Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 19:28  17356
No inspirace měla být Hell's Kitchen, ale imho z toho udělali čápi s mákem. Místo vaření jsou 80% času mluvící hlavy o vnitřních pocitech.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 15.9.2010 19:17  17355
Já to možná nechápu, možná jen špatný překlad, ale zaslechla jsem od nich kdesi název jiného pořadu s Gordonem, kterým se inspirovali.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 18:58  17354
Na nožeTaky vám to přijde zábavné jako čápi s mákem? Jestli tohle mělo být Hells kitchen....
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 15.9.2010 17:07  17353
V kůži Zdeňka Pohlreicha
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 16:39  17352
navíc to má standardní rozměry nádobí v GN, lze nakoupit v makru.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 16:38  17351
vinylHele za tyhle peníze bych se podíval po profipřístrojích.
Tohle je 1. co mě napadl, http://www.matthes.cz/produkty/produkt/51641/elektricky-konvektomat-xvc-055 máš v tom i sondu pro delta-t pečení (nejlepší způsob jak upéct třeba roastbeef). Od Unoxu mám ve výrobně pec, a celkem k naprosté spokojenosti. Navíc servis pro profi-vybavení je mnohem delší než pro domácnostní krámy.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 16:30  17350
Za 400k je profi konvekťák kterým uvaříš pro 200 lidí :).
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 12:02  17349
johnnyMá to max teplotu jen 230 a je to vevnitř trochu menší než trouba, ale jinak by se to místo trouby použít dalo.
nenufer 15.9.2010 11:50  17348
vinyleste ze to tu nevidi moj chlap, ten po konvektaku slinta uz dlho :-)
johnny10 15.9.2010 10:58  17347
vinylten design je luxusni. a jestli to ma tolik funkci, tak ta cena (v EUR) neni zase tak likvidacni. ja koukal na konvektomaty, co staly 400k a vypadaly jak mutant mezi mrazakem a troubou. tohle je moc pekny!

navic pokud si s tim clovek vystaci i misto trouby a dalsi kuchynske elektroniky, tak ta cena neni uplne nejhorsi.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 15.9.2010 10:35  17346
johnnyžádná levná sranda to není, ale když už děláme novou kuchyň:

http://psi-24.com/product_info.php/info/p3130_Gaggenau-Dampfbackofen-Serie-BS250---BS251---BS254---BS255.html/XTCsid/973dd3cb95aac0fea2716d083fb42b19

V Čechách stojí dvojnásobek.
johnny10 15.9.2010 10:28  17345
vinylna kolik to prijde ten konvektak? vypada to dobre
frakira 15.9.2010 10:21  17344
Nejlevnejsi parni hrnec stoji asi 5 stovek, rybu ti uvari stejne a jeste si k ni uvaris i brambory, takze tohle mi zavani proste averzi k elektrospotrebicum a ne zbytecnostem.

A jinak jsem si konecne nasla co je konvektomat a jsem dojata.. ano, urcite to bude lepsi nez parni hrnec, ale to si opravdu nemuzu dovolit ;-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 15.9.2010 10:12  17343
to je na vaření ryb, dlouhý hrnec s dlouhým pařákem.
frakira 15.9.2010 10:08  17342
phannyehm, asi jsem blba.. ale to je pekac, ne?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt