Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Zelený je lopuch,
fotbal to je hra...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 23.9.2010 08:18  17403
To touzeni mi ani tak skryte neprislo :)

Studeny na zacatek je urcite jednodussi.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 23.9.2010 08:12  17402
no prave hledam vhodny recept. Urcite to bude z Philadelphie.

Cetl jsem, ze je dulezite aby se pri slehani do toho nedostal vzduch,
aby to "nevybehlo". A ze je dobre pect to, pokud se dela peceny, s miskou vody v troube aby byl ve vlhku. No vypada to na horor :-)

Ale ja bych rad asi napoprve nepeceny. Prave jsem si dal cheesecake poprve v Londyne a od te doby po tom skryte touzim :-)
shelle Shelle - Good Service 23.9.2010 07:58  17401
Urcite dobre, jak ho delas?
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 23.9.2010 07:14  17400
dneska se chystam na cheesecake,tam jsem tedy zvědavej jak to dopadne
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.9.2010 20:16  17399
Anka [17297]: Anka [17298]: Nevím, jestli se hodí tenhle recept předělávat na hovězí guláš. Nic proti vývaru (ač myslím, že cílovou chuť nijak významně nezvedne). Ale na guláš z kližky se dá jistě sehnat fůra jiných receptů.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 22.9.2010 08:06  17398
Mám v lednici otevřenou sklenici hub v nálevu Mikado. Nechci je sezobat jen tak, ale nenapadá mě co s nimi. Nemáte někdo nějaký vyzkoušený recept?
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.9.2010 08:17  17397
Vynikající salát: hrušky, rukola, řeřicha, ořechy, olivový olej, pepř, na vrch parmazán.
johnny10 18.9.2010 21:16  17396
tak dneska jsem potkal Emanuela Ridiho na gastrofestu v Koline. velice sympaticky clovek i osobne. docela mi spravil chut pote, co jsem tam potkal nejdriv Ratha :-)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.9.2010 16:41  17395
Hrušky jdou báječně i s modrými sýry.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 18.9.2010 16:38  17393
Když už, tak bych kombinovala hrušky, ořechy a kozí sýr.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 18.9.2010 16:38  17392
mrcosZkus nějakou variaci na salát Waldorf.
scalex Scalex 18.9.2010 14:18  17391

Hrušky - hruškovice, ořechy - ořechovice.

Tip na salát: nějaké zelené listí, nějaká zálivka, bylinky, koření, sůl.

mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 18.9.2010 14:08  17390
Nadchází čas hrušek a ořechů, nějaké tipy na zajímavý salát?
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 17.9.2010 09:05  17389
Nesnáším rozmáčené piškoty, ze kterých odkapavá tekuté cosi (zvedá se mi z toho žaludek) ;o)
denise 17.9.2010 09:02  17388
Taky to dělám lžící a to Amaretto fakt není drahé. Vždycky jsem ho kupovala kolem 100- 130 Kč. A rozležet víc jak 6 hodin se nám ještě nepodařilo. /důvod-sežrání/

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt