Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
kokos kokos 27.10.2010 19:12  17582
Anka [17581]: To bych dal za prvé, hodně se tím ušetří.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:08  17581
4) oběsit se
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.10.2010 19:08 - Oblíbené kluby (14:00) 17580
Anka [17579]: a za 4)?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:06  17579
1) kup si necky
2) pytel brambor
3) aspoň 80 vajec
5) no a teď už si ten zbytek snadno dopočítáš :))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:05  17578
gvi [17576]: HODNĚ :))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.10.2010 19:03  17577
To neporadím, dneska jsem dělala jenom pro čtyři:-)
gvi 27.10.2010 18:53  17576
potřebuju poradit s množstvím surovin na bramborový salát pro 40 lidí...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 18:09  17575
vinyl [17574]: Hezky jsi to shrnul. :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.10.2010 08:29  17574
z divočiny je dobré všechno :-)
ullicnik ullicnik 27.10.2010 08:22  17573
jj, gulášek z divočáka je moc dobrej
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.10.2010 08:14  17572
nulaTo je fajn takhle dostat dobré masíčko, minulý týden jsme takhle zpracovávali srnku. Kýta opéct a na 20-30 minut do touby, svíčková jako minutka, plec a další na guláš a obdobné záležitosti nebo paštiku. Z kostí udělat vývar, maso obrat buď do vývaru nebo s ním naplnit ravioly.
nula nula všetko je tak, ako má byť 27.10.2010 07:17  17571
diviak - divočákVčera som do neskorého večera spracovávala polovicu diviaka, čo mi priviezol kamarát, cca 40kg živej váhy. Mám teraz plný mrazák diviačieho mäsa. Večer som ešte vytápala prerastenú slaninu a mám výbornú masť a oškvarky. Privítala by som dajaké osvedčené recepty. :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 27.10.2010 01:05  17570
Jelena [17569]: Ještě polívka, ovar, pečeně a řízky jsou z dýně moc dobré. Jen se mi to všechno na tu fotku nevešlo.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 26.10.2010 23:20  17569
Anka [17565]: Já to taky nepěstuji, ale kupuji. Mně moc chutná, jenom ji dělám furt na ty samý způsoby, protože jich moc neznám, tak se pídím po dalších možnostech :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 26.10.2010 23:16  17568
Některé výrobky z dýně.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt