Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
gvi 27.10.2010 19:51  17587
Ankajá mám zkušenost, že rychlejc...;-) Ale bramborovej salát vyhrál jako nejpoužitelnější příloha už proto, že se dá udělat den předem, tudížt nebude překážet v kuchyni, v níž se obvykle pro tolik lidí nevaří, při smažení řízků či filetů...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:46  17586
gvi [17585]: Nj, ale pak je musíš oloupat :) A to jde pomaleji než syrové.
gvi 27.10.2010 19:43  17585
klupise vařej ve slupce, ne?
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 27.10.2010 19:18  17584
nechtěla bych loupat brambory na salát pro 40 lidí
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:17  17583
kokos [17582]: Ale zas po ní nic nezbyde.
kokos kokos 27.10.2010 19:12  17582
Anka [17581]: To bych dal za prvé, hodně se tím ušetří.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:08  17581
4) oběsit se
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.10.2010 19:08  17580
Anka [17579]: a za 4)?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:06  17579
1) kup si necky
2) pytel brambor
3) aspoň 80 vajec
5) no a teď už si ten zbytek snadno dopočítáš :))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 19:05  17578
gvi [17576]: HODNĚ :))
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 27.10.2010 19:03  17577
To neporadím, dneska jsem dělala jenom pro čtyři:-)
gvi 27.10.2010 18:53  17576
potřebuju poradit s množstvím surovin na bramborový salát pro 40 lidí...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 27.10.2010 18:09  17575
vinyl [17574]: Hezky jsi to shrnul. :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 27.10.2010 08:29  17574
z divočiny je dobré všechno :-)
ullicnik ullicnik 27.10.2010 08:22  17573
jj, gulášek z divočáka je moc dobrej

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt