Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.11.2010 22:51  17653
Wronski [17639]: tady ji máš - ale ten rum v tom není vůbec cítit :-) a to těsto je takové palačinkové...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.11.2010 09:51  17652
Crème Brûlée
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.11.2010 00:07  17651
Suflé?
denise 14.11.2010 00:01  17650
Mám takový malý zapékací keramický formičky obsah asi 1 dcl a teď marně přemýšlím, co bych v nich udělala.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 13.11.2010 17:08  17649
!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.11.2010 17:03  17648
Vrrrrrrrr!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.11.2010 15:46  17647
TigoTam ale taky měli nějaké ty konvektomaty a tak, ne? Jinak ano, to nás taky napadlo. Nakonec jsem ho vařila asi 2,5 hodiny. A byl moc dobrý.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.11.2010 15:34  17646
Ja to nikdy nedelala, ale u Pohlreicha na pripravu meli 80 minut a stacilo to, takze tak hodinu?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.11.2010 11:07  17645
DotazJak asi dlouho se vaří uzený hovězí jazyk?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.11.2010 14:40  17644
Jsem se musela smát, stejnej přístup k jazyku jako Iveta mám taky. Stačí pohled a je mi nanic:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.11.2010 12:14  17643
CoveNo proč myslíš, že jsem si vzpomněla na jazyk s křenovkou? :))
cova 12.11.2010 11:40  17642
AnkaZkusil bych se zeptat odborníka na uzený jazyk z nejpovolanějších - Ivety. Kontakt u Pohlreicha... :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.11.2010 10:43  17641
Mám uzený hovězí jazyk a chci k němu dělat křenovou omáčku. Když googlím, tak co recept, to jiné suroviny. Která je ta "správná"? Dobrá, nešizená, labužnická? :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 12.11.2010 10:08  17640
tak jsem upekla kaki brownies, ale jsou strasne sladke a to kaki v tom neni vubec znat :-(
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 10.11.2010 22:22  17639
Jdu do francouzské bublaniny.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt