Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 18.11.2010 21:30  17655
Help me... přítel se vyslovil, že si chce pořídit kvalitní wok. Tak jsem si řekla, že bych mu ho pořídila první. Nemáte někdo nějaké tipy?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 16.11.2010 00:11  17654
mít hlad
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 15.11.2010 23:51  17653
Wronski [17639]: tady ji máš - ale ten rum v tom není vůbec cítit :-) a to těsto je takové palačinkové...
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 14.11.2010 10:51  17652
Crème Brûlée
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 14.11.2010 01:07  17651
Suflé?
denise 14.11.2010 01:01  17650
Mám takový malý zapékací keramický formičky obsah asi 1 dcl a teď marně přemýšlím, co bych v nich udělala.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 13.11.2010 18:08  17649
!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 13.11.2010 18:03  17648
Vrrrrrrrr!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.11.2010 16:46  17647
TigoTam ale taky měli nějaké ty konvektomaty a tak, ne? Jinak ano, to nás taky napadlo. Nakonec jsem ho vařila asi 2,5 hodiny. A byl moc dobrý.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 13.11.2010 16:34  17646
Ja to nikdy nedelala, ale u Pohlreicha na pripravu meli 80 minut a stacilo to, takze tak hodinu?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 13.11.2010 12:07  17645
DotazJak asi dlouho se vaří uzený hovězí jazyk?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 12.11.2010 15:40  17644
Jsem se musela smát, stejnej přístup k jazyku jako Iveta mám taky. Stačí pohled a je mi nanic:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.11.2010 13:14  17643
CoveNo proč myslíš, že jsem si vzpomněla na jazyk s křenovkou? :))
cova 12.11.2010 12:40  17642
AnkaZkusil bych se zeptat odborníka na uzený jazyk z nejpovolanějších - Ivety. Kontakt u Pohlreicha... :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 12.11.2010 11:43  17641
Mám uzený hovězí jazyk a chci k němu dělat křenovou omáčku. Když googlím, tak co recept, to jiné suroviny. Která je ta "správná"? Dobrá, nešizená, labužnická? :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt