Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 21:19  17674
Já si k tomu zase neumím představit jinou přílohu. To není omáčka jako třeba svíčková nebo tak. Nezahušťuje se to, ber to spíš jako šťávu.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.11.2010 21:18  17673
Nějak si neumím předsavit šťouchané brambory k omáčce, ale když to říkáte, tak to zkusím :-).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 20.11.2010 20:32  17672
Foxka [17667]: Hodí :) mlaskali jsme všichni. Trefila jsem se s Ankou do stejného receptu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.11.2010 18:31 - Oblíbené kluby (18:25) 17671
BigDejvid [17670]: to je vynikající, to už tu jednou popisovala shelle :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.11.2010 18:29  17670
já budu dělat to carpaccio z červené řepy s kozím sýrem
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 16:36  17669
Foxka [17667]: Neumím si k tomu představit lepší přílohu!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.11.2010 16:36  17668
Foxka [17667]: hodí se výborně
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.11.2010 16:29  17667
A dělala jsi k tomu i ty šťouchané brambory? Hodí se to k sobě?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 14:33  17666
Konečně pořad Prostřeno přinesl své ovoce a já podle něj uvařila.
Hovězí plátky na víně
Velmi snadné, velmi dobré. Sice to trvá déle, ale většinu času se to samo dusí.
bargie 19.11.2010 18:20  17665
zblunceTaké bych tu bublaninu chtěla vyzkoušet. Jaká byla? Můžeš doporučit?
Vyzkoušela jsem ten křehký koláč, byl dobrý, ale že bych se nad ním rozplývala...
makovec makovec Chuck Norris snědl jídlo od Babicy - a ještě si přidal 19.11.2010 13:52  17664
struhadlem
theophill 19.11.2010 08:48  17663
bigdejvidVychladit a vypít :-)))
vinyl vinyl - ...jen si hraju 19.11.2010 08:47  17662
Royal 17657škrabkou na brambory :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 19.11.2010 06:51  17661
dotazNějaké typy na obzvláštnění Sangrie? Jak ji děláte vy? Zítra máme oslavu a chceme ji udělat.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 19.11.2010 00:26  17660
phanny [17659]: Aha, tak díky. Já spíš myslel, jestli to není na nějaké asijské specialitky (no a ono vlastně je). Smažené nudle já nerad a rejži mám rád tak, jak ji dělají číňani nebo moje žena ve škole (myslím, že v pekáčích v troubě). Vlastně jsem ani ženu ani syna (taky kuchař) nepřistihl něco na woku dělat.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt