Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Když diskuse,
tak s Lopuchem

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.11.2010 17:12 - Oblíbené kluby (18:25) 17679
Anka [17677]: svíčkovou s bramborem docela můžu...
scalex Scalex 21.11.2010 16:05  17678
Já moc nemám rád, když se říká, že se něco k něčemu nehodí. O tom, co se k jakému jídlu hodí za přílohu, rozhoduje toliko moje huba. Když dojdu k závěru, že chci k hovězímu steaku jako přílohu další hovězí steak, tak je to naprosto v pořádku. 8^)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2010 15:24  17677
Já už si rejži a brambory dala v hospodě i ke svíčkové.
marco Marco 21.11.2010 14:17  17676
Foxka : to je individuální - ondyno se kdosi zase pohoršoval že si objednávám k bifteku bez ničeho rejži
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.11.2010 21:58 - Oblíbené kluby (18:25) 17675
Foxka [17673]: můj kamarád miluje bramborovou kaši s gulášem :-)))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 21:19  17674
Já si k tomu zase neumím představit jinou přílohu. To není omáčka jako třeba svíčková nebo tak. Nezahušťuje se to, ber to spíš jako šťávu.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.11.2010 21:18  17673
Nějak si neumím předsavit šťouchané brambory k omáčce, ale když to říkáte, tak to zkusím :-).
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 20.11.2010 20:32  17672
Foxka [17667]: Hodí :) mlaskali jsme všichni. Trefila jsem se s Ankou do stejného receptu.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 20.11.2010 18:31 - Oblíbené kluby (18:25) 17671
BigDejvid [17670]: to je vynikající, to už tu jednou popisovala shelle :-)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 20.11.2010 18:29  17670
já budu dělat to carpaccio z červené řepy s kozím sýrem
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 16:36  17669
Foxka [17667]: Neumím si k tomu představit lepší přílohu!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 20.11.2010 16:36  17668
Foxka [17667]: hodí se výborně
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 20.11.2010 16:29  17667
A dělala jsi k tomu i ty šťouchané brambory? Hodí se to k sobě?
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.11.2010 14:33  17666
Konečně pořad Prostřeno přinesl své ovoce a já podle něj uvařila.
Hovězí plátky na víně
Velmi snadné, velmi dobré. Sice to trvá déle, ale většinu času se to samo dusí.
bargie 19.11.2010 18:20  17665
zblunceTaké bych tu bublaninu chtěla vyzkoušet. Jaká byla? Můžeš doporučit?
Vyzkoušela jsem ten křehký koláč, byl dobrý, ale že bych se nad ním rozplývala...

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt