Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Modrá je dobrá
zelená je lepší

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.11.2010 17:32  17691
Anka [17669]: jaký je rozdíl mezi těmi šťouchanými brambory podle jejího receptu a bramborovou kaší?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.11.2010 23:08  17690
Já jsem s ním spokojenej, má hodně silné dno, pokud se nechá řádně rozpálit, tak to funguje bezvadně (mám teda plyn a 3,3 kW hořák).
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 23.11.2010 22:19  17689
Phanny: Ad wok - dneska jsem na ty Tefaly koukala, neměli sice řadu Jamie Olivier, ale víc dalších, ale přijde mi, že proti tomu co bych čekala má hodně široké dno. Přijde mi, že ten Ikeácký, který máme teď má užší dno a vyšší a šíkmější strany..Mám trochu strach aby ten wok skutečně fungoval tak jak má...
alchymista 23.11.2010 01:45  17688
ullicnik [17686]: no to potěš :)))
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.11.2010 23:17  17687
vinyl [17662]: Zkusím příště, díky za tip.
makovec [17664]: Někdy si to zkus. Je to vopruz.
ullicnik ullicnik 22.11.2010 14:09  17686
a chudák uklízečka :-)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 22.11.2010 13:20  17685
A nakonec listecek maty na lepsi traveni...
marco Marco 22.11.2010 13:12  17684
noste mi to vodzhora dolů, jen ty plíčky vynechte
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.11.2010 12:58  17683
mrcosjo, to by mohlo být ono, maličko jsem to modifikoval, ale toho humra si pamatuju. :-)
mrcos mrcos Tma, zima a hlad. 22.11.2010 12:34  17682
Něco takovýho bylo v Simpsnech.
"Dáme si nejlepší jídlo nadívané druhým nejlepším jídlem"
"Takže humra plněného chipsy"
:)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 22.11.2010 08:53  17681
To mi připomělo jednu hlášku, kterou nevím odkud byla ani jestli ji budu reprodukovat přesně.

Dám si to nejdržší, co máte plněné druhým nejdražším.
Ano, pane. Takže to máme svíčková wellington plněná humrem.
denise 22.11.2010 00:00  17680
To by mě doma zabili. Ke svíčkový jedině kyňoury.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 21.11.2010 17:12  17679
Anka [17677]: svíčkovou s bramborem docela můžu...
scalex Scalex 21.11.2010 16:05  17678
Já moc nemám rád, když se říká, že se něco k něčemu nehodí. O tom, co se k jakému jídlu hodí za přílohu, rozhoduje toliko moje huba. Když dojdu k závěru, že chci k hovězímu steaku jako přílohu další hovězí steak, tak je to naprosto v pořádku. 8^)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.11.2010 15:24  17677
Já už si rejži a brambory dala v hospodě i ke svíčkové.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt