Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.11.2010 18:35  17703
LOL, jsou v troubě a Anka to komentuje:
Ten přední je samá strije.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 26.11.2010 18:35  17702
Hele, dělám štrúdl, a mám hodně tuhý těsto. Přitom jsem všechno dal v poměrech jak dávám vždycky.
Těsto se nechce nechat tahat, je suchý. (Trochu jsem tomu pomohl tím, že jsem ho dal odpočívat na radiátor.)

Čím to může být? Mohla by třeba za tři týdny nějak hodně vyschnout mouka nebo tak něco?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 26.11.2010 18:15  17701
Tak to je fakt škoda, že jim to řekla hned ten večer. To by byla prdel - úplně to slyším: dnešní jídlose paní xy povedlo, maso bylo šťavnaté, polévka dobrá, jen trochu mdlá a nejlepší ze všeho byl moučník. Zábava se mi líbila.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.11.2010 12:02  17700
Hodnotej az na ceste zpatky domu, takze by jim to musela rict az druhy den. Beztak mi to pripadalo, ze je to domluveny se stabem, aby bylo jakoze na co koukat :)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.11.2010 11:42  17699
Tak to je blbá, měla jim to říct až po hodnocení.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 26.11.2010 11:30  17698
A taky delala polivku z pytliku - a nikdo z tech (dle jejich tvrzeni) gurmanu a gourmetu to nepoznal, jeste to chvalili a mlaskali si, celkem vtipne. A pred hodnocenim jim to rekla.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.11.2010 10:28  17696
Tak to by pak mohla být docela prdel to hodnocení, když někdo neví, že to je z konzervy.:-) Předkrm by mohla třeba udělat paštiku ze psího žrádla :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.11.2010 10:08 - Oblíbené kluby (12:26) 17695
Ještě jsem to neviděla, ale z ukázek jsem pochopila, že si nemyslí, že by vařila něco extra. Prostě se rozhodla, že si s těmi rádobykuchaři vytře zadek.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 26.11.2010 10:01  17694
Včera jsem zahlíd kousek prostřeno a myslel jsem, že mě jebne. Ženská řekla, že bude vařit guláš dvou barev s knedlíkem. OK. Pak střih a na lince asi deset konzerv, zabodla nůž, všechny otevřela, nasypala do hrnce a měla guláš. Fakt nářez!
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 25.11.2010 20:57 - Oblíbené kluby (12:26) 17693
Já třeba do šťouchaček dávám jen máslo a do kaše i mléko. Kaše je buď vyšlehaná do hladka nebo jsou v ní sice kousíčky, ale zdaleka nepřevládají. Šťouchačky jsou fakt jen rozšťouchané a ideální je do nich osmažit cibulku a slaninku.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 25.11.2010 18:52  17692
zblunce [17691]: bramborovou kaši rozmačkáš co to jde a metlou "vyšleháš". Tyhle brambory rozmačkáš umírněně a lehce promícháš, aby se to všechno spojilo s cibulkou :)
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 25.11.2010 17:32  17691
Anka [17669]: jaký je rozdíl mezi těmi šťouchanými brambory podle jejího receptu a bramborovou kaší?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 23.11.2010 23:08  17690
Já jsem s ním spokojenej, má hodně silné dno, pokud se nechá řádně rozpálit, tak to funguje bezvadně (mám teda plyn a 3,3 kW hořák).
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 23.11.2010 22:19  17689
Phanny: Ad wok - dneska jsem na ty Tefaly koukala, neměli sice řadu Jamie Olivier, ale víc dalších, ale přijde mi, že proti tomu co bych čekala má hodně široké dno. Přijde mi, že ten Ikeácký, který máme teď má užší dno a vyšší a šíkmější strany..Mám trochu strach aby ten wok skutečně fungoval tak jak má...
alchymista 23.11.2010 01:45  17688
ullicnik [17686]: no to potěš :)))

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt