Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 5.12.2010 17:25  17751
Jsem staromilec, v práci používám silikony, ale doma mám litinu
renda Renda 5.12.2010 17:15  17750
Ja si nadelila silikonovy formicky na mufiny a fungujou skvele, prave sem dopekla a bez problemu vyklopila prvni varku :)
frakira 5.12.2010 16:55  17749
Kdyby mel nekdo chut nadelit si na Vanoce uzasnou (i kdyz ne zrovna levnou) formu, tak tady: http://www.miluji-nakupy.cz/darky-a-domacnost/formy-na-peceni

Kazde slovo je pravda, moje "babovka" se vyklopila prakticky sama...

anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 5.12.2010 14:05  17748
Wronski [17747]: Phannyho připomínky vítány :)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 5.12.2010 13:59  17747
Pusinkovej experiment6 bílků
250 g cukru
200 g namletých vlašáků
(Na 150 °C asi 20+ minut, pak na horkym plechu nechat trochu odpočinout - trošku žvejkačka uprostřed incl.)

A chuťově super.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 4.12.2010 17:18  17746
jj, marcipán s kakaem. Petrof je prej OK, ale příště raděj Stainway :)(dle vyjádření objednatele)
nenufer 4.12.2010 16:35  17745
zbluncev Makru som videla aj malu sklenicku kastanov
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 4.12.2010 12:05  17744
Příště Bösendorfer!

Co je na povrchu? Marcipán?
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 3.12.2010 23:14  17743
Jsem si zase trochu hrál
shelle Shelle - Good Service 3.12.2010 21:05  17742
A FdF, myslim, jeste existuje.
shelle Shelle - Good Service 3.12.2010 21:01  17741
Ja jen vim, ze v makru mivali pyre.
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 3.12.2010 21:00  17740
netusite, kde by se daly sehnat kandovane kastany v trochu mensim baleni za rozumnou cenu? nechce se mi kupovat tri a pul kila a pak zjistit, ze mi nechutnaji...
mimochodem, existuje jeste Fruit de France?
gvi 1.12.2010 18:13  17739
SOSpomoc, jsem v práci v Litoměřicích, ještě tu dlouho asi budu, ale mám nutnou potřebu něco upéct, až přijedu domů do Teplic, kde leží nový Apetit... nejlépe takový koláč s merunkama/mandarinkama (nejsem si jistá, ale vypadá krásně), co tam je a co ho rozhodně musím vyzkoušet... ale pracně dojet domů, opsat suroviny a pak je jet schánět, je už moc komplikované... nemá někdo po ruce nový apetit a nenapsal by mi složení? Děkuji.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 1.12.2010 14:36  17738
ullicnik [17731]: tebe, když se musíš ptát :)
ullicnik ullicnik 1.12.2010 11:50  17737
jasně, co by se kuli mě roztápěla trouba... a vubec, proc mi vubec nejakej štrudl dělat, když je to takovej nedodělek co by normální člověk nežral:-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt