Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Náš Lopuch Vám
vytře zrak

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 20.12.2010 23:02  17792
Denise [17787]: No, takže už aspoň víš, proč se tak "dlouho pečou". Co já si pamatuju, taky jsme je sušívali víc jak 120 minut a křupaly parádně.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.12.2010 20:31  17791
To gumový já na pusinkách nejradši ...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.12.2010 20:14  17790
Denise [17787]: Pokud byly gumovy, byly malo ususeny.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.12.2010 20:14  17789
Vanda [17786]: Davala jsem stavu z celeho vetsihocitronu na 10 bilku a 400g mouckoveho cukru, mnam :) A klidne by to te kyselosti sneslo i vic, kysely ja rada :)
frakira 20.12.2010 19:37  17788
bilky sem: http://www.recepty.cz/recept/babovka-z-bilku-12199
(pusinky se mi bohuzel nepovedly asi nikdy a babovka je vyborna)
denise 20.12.2010 19:18  17787
Tak to se mi vyloženě nepovedlo. Pusinky byly takový gumový a nekřupaly.

Už to nedělám a bílky dám do francouzských brambor.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 20.12.2010 17:56  17786
maximálně tak lžíce citronové šťávy
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 20.12.2010 16:39  17785
lžíce octa je moc
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 20.12.2010 16:16  17784
My je normálně upekli a taky dobrý :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 20.12.2010 15:46  17783
Pusinky se suší nikoli pečou, proto to trvá tak dlouho (já vždycky nemůžu vydržet a vyndavám je moc brzo)
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 20.12.2010 15:34  17782
90 minut je desne dlouho? Ja je susila na cca 110-120°C pres dve hodiny :) A byl to jen bilek, mouckovy cukr a citronova stava (na jeden bilek 40g cukru).
vinyl vinyl - ...jen si hraju 20.12.2010 15:33  17781
RoyalDostal jsem chuť na podobnou záležitost, můj plán je, že ji naději nádivkou a dám péct tak na 3 hodiny při 150. Podlévám vývarem.
denise 20.12.2010 14:45  17780
Mám zase zásobu bílků v lednici, asi taky zkusím ty pusinky. Viděla jsem videorecept,/reklama na robot Bosch /, kde do nich dává cukr, lžíci octa, lžíci škrobu a na závěr kakao a peče je děsně dlouho asi 90 minut na 120 stupňů a vyndavá z trouby až vystydnou. Nemáte někdo jiný recept?
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 20.12.2010 01:18  17779
Koupil jsem Junge Ente - neboli mladou kachnu, 2400g. Nějaké tipy jak ji dobře a chutně upéct?
Předem děkuji.
ullicnik ullicnik 9.12.2010 11:05  17778
ořech, marmeláda a hrozinky do pečiva nepatří!

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt