Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.12.2010 16:01  17834
triss [17833]: Znám, chápu ;)
triss triss 21.12.2010 15:59  17833
já dostala chuť na svoji oblíbenou prasárnu, kvalitní vinnou/bílou klobásu zasyrova ☺
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.12.2010 14:36  17832
Scalex [17828]: Tak mě napadá, že poslední dvoje brejličky mám v mrazáku. Asi je dojedu. Už se moc těším na čerstvé, vánoční.
ullicnik ullicnik 21.12.2010 14:36  17831
Bejt zrovna Tebou, tak je zákonem zakážu a trestem srmti ohodnotim.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 21.12.2010 14:33  17830
Taky jsem právě dostala chuť na vinné klobásy... a to je normálně moc nejím :)
ullicnik ullicnik 21.12.2010 14:09  17829
Tigo: vlidna vnucka :-)

scalex: rodice pritelkyne kupuji o vanocich vinnych klobas 15kg! Protoze prej je delaj o vanocich poctivejsi (poctivý) nez pres rok (ha).
scalex Scalex 21.12.2010 13:49  17828
Sakriš, navnadili jste mě, jdu si dneska koupit aspoň kilo vinné klobásy. Půlku umotám a zbytek vymačkám a použiju jako plňku do druhé věci, která mě tu navnadila - do kachny. I když náš řezník teď má čerstvé bažanty, tak možná tím vycpu bažanta...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.12.2010 13:45  17827
Jak rikala nase babicka - staci vlidne slovo a vse je vyreseno :-D
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:42  17826
Tigo: nejlepsi rada :-))
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:40  17825
kokos: však já jsem s radami veli spokojen a klobasova debata mi spis naladu zvedla.

Nicméně proč bych neodsuzoval něco co nejim + když něco nejím, tak to dobré není a ani nevěřim tomu že je. Samozřejmě mluvím JEN za sebe a do jiných chuťových buňěk mi nic neni. To třeba platí i pro olivy. Mrzí mě to, sem tam zkusím zda se to nezměnilo, ale stále je to hnusný jídlo. A rád bych věřil že je, ale není. Snad bude.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.12.2010 13:39  17824
Tak si k tomu dej neco, co vis, ze zeres, a nevotravuj tady :-D
cova 21.12.2010 13:37  17823
ulicnikBuď naprosto v klidu, já bych svým trávícím traktem vinné klobásy také nenechal projít - jednak mi to moc nechutná, na štědrovečerní stůl se mi to nezdá zrovna moc echt a taky to u nás na Moravě (tedy aspoň v regionu, kde žiju) to nemá sebemenší tradici. Ale ber to jako názor od člověka, který nesnáší kapra a bramborový salát jednou ročně je pro něj až až...
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:35  17822
Anka: vsak jo:-)
kokos kokos 21.12.2010 13:33  17821
ullicnik [17816]: To ty odsuzuješ něco jen proto, že to nejíš. Tak se nediv. Mimochodem já taky nejím vinné klobásy, ale věřím tomu, že je to dobré, dokonce někde je to bráno jako lahůdka a bylo mi některými lidmi doloženo, že je to české tradiční jídlo. Takže proto, ti to tady doporučují.
A jinak si dostal dost rad, které by tě měly uspokojit.
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:31  17820
Tigo: řízky mám moc rád, ty bych si klidně dal, ale říkali jsme si, že kouknem po něčem zajímavějším. Pangas mě nikdy neuchvátil, ty bych radší štiku, candáta, úhoře, krokodýla nebo toho zmiňovanýho pstruha, což byl můj favorit.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt