Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Komu se nelení,
tomu se zelení.

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 21.12.2010 19:28  17838
Mňam, houby!
kokos kokos 21.12.2010 18:00  17837
Wronski [17835]: Tomu houby rozumíš. Nic nemůže být horší než droždí.
scalex Scalex 21.12.2010 16:26  17836
Mňam, drožďová pomazánka! Tu si dám hned po vinné klobáse!
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 21.12.2010 16:15  17835
To jsem nechtěl vědět. To je ještě horší, než jíst droždí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.12.2010 16:01  17834
triss [17833]: Znám, chápu ;)
triss triss 21.12.2010 15:59  17833
já dostala chuť na svoji oblíbenou prasárnu, kvalitní vinnou/bílou klobásu zasyrova ☺
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.12.2010 14:36  17832
Scalex [17828]: Tak mě napadá, že poslední dvoje brejličky mám v mrazáku. Asi je dojedu. Už se moc těším na čerstvé, vánoční.
ullicnik ullicnik 21.12.2010 14:36  17831
Bejt zrovna Tebou, tak je zákonem zakážu a trestem srmti ohodnotim.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 21.12.2010 14:33  17830
Taky jsem právě dostala chuť na vinné klobásy... a to je normálně moc nejím :)
ullicnik ullicnik 21.12.2010 14:09  17829
Tigo: vlidna vnucka :-)

scalex: rodice pritelkyne kupuji o vanocich vinnych klobas 15kg! Protoze prej je delaj o vanocich poctivejsi (poctivý) nez pres rok (ha).
scalex Scalex 21.12.2010 13:49  17828
Sakriš, navnadili jste mě, jdu si dneska koupit aspoň kilo vinné klobásy. Půlku umotám a zbytek vymačkám a použiju jako plňku do druhé věci, která mě tu navnadila - do kachny. I když náš řezník teď má čerstvé bažanty, tak možná tím vycpu bažanta...
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.12.2010 13:45  17827
Jak rikala nase babicka - staci vlidne slovo a vse je vyreseno :-D
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:42  17826
Tigo: nejlepsi rada :-))
ullicnik ullicnik 21.12.2010 13:40  17825
kokos: však já jsem s radami veli spokojen a klobasova debata mi spis naladu zvedla.

Nicméně proč bych neodsuzoval něco co nejim + když něco nejím, tak to dobré není a ani nevěřim tomu že je. Samozřejmě mluvím JEN za sebe a do jiných chuťových buňěk mi nic neni. To třeba platí i pro olivy. Mrzí mě to, sem tam zkusím zda se to nezměnilo, ale stále je to hnusný jídlo. A rád bych věřil že je, ale není. Snad bude.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 21.12.2010 13:39  17824
Tak si k tomu dej neco, co vis, ze zeres, a nevotravuj tady :-D

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt