Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
misa Misa Záviďte mi - máte proč :o) 24.12.2010 07:36  17922
frakira [17906]: domácí kyselo od malička miluju. A to domácí vejce se musí lehce předsmažit, aby v něm pak udělalo takový výborný cucíčky :-) Brambory v kyselu nerad :-)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 24.12.2010 06:54  17921
Royal [17917]: zafrcankou bych pouze vnesla zmatek do dohadů kolem kysela :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.12.2010 01:47  17920
Hele, lidičky, četl jsem, že prej amur nejde tak snadno vykostit jako kapr (nakrájením se drobné kůstky nerozdrobí jako u kapra). Máte s tím někdo zkušenost?
scalex Scalex 24.12.2010 00:53  17919
Tak koriandr bych tam nesypal, na plíčky si taky nepotrpím, ale ta něžná chuť smaženého patizonu je něco, o co bych se nechtěl připravit. Jemná, svěží nasládlost mladého patizonu a k tomu výrazný kontrapunkt celerové kaše (celeru jen decentně, aby dal kaši chuť, ale aby nevznikl hypercelerový žmolek)...  Jo, to je panečku lahůdka.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.12.2010 00:20  17918
phanny [17916]: ČLOVĚČE, TOHLE JE KLUB O JÍDLE!!!
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.12.2010 00:19  17917
Klupííí - pověz jim něco o ZAFRCANDĚ!!!
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 00:08  17916
Smažený patizon s celerovou kaší - přídat plíčky, posypat to cilantrem a jako přílohu cuketový salát. to by byla moje místnost 101.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 00:06  17915
Celer mám rád sterilovanej, vařenej v polívce, rozhňahňanej ve svíčkový, ale smaženej nesnáším.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 00:04  17914
Kyselo je ňamka. Ale chce to do toho směs lesních hub a domácí vejce. BTW, ta kyselost kysaného zelí a kvásku je stejné, obojí je způsobené mléčným kvašením :).
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 23.12.2010 23:58  17913
Do poblivky snad patřej knedličky i nudle, ne? Aspoň my to tak máme.
foxka Foxka Everybody hurts...sometimes. 23.12.2010 20:05  17912
frakiraMně kyselo chutná moc. Dáváme k němu na stůl ve slupce uvařené brambory a smažená vajíčka - každý si sám nabere podle chuti a brambory buď přikusuje, nebo si je dá do polévky a krájí lžící. Mňam!
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 23.12.2010 19:30  17911
mrcos [17883]: Mně teda uzenej úhoř dost zklamal - asi nejhorší, co jsem z uzených ryb jedla. Nebo to teda možná podělali...
kokos kokos 23.12.2010 19:16  17910
Wronski [17907]: To sis chlapče dovolil asi hodně. Tak doufej, že se to v tom předvánočním čase ztratí :-))
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.12.2010 18:54  17908
CELKEM???
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 23.12.2010 17:36  17907
zblunce [17905]: Asi tak. Anka už ji umí celkem dobře.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt