Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Nudou jsi opuch?
Navštiv Lopuch!

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 16:36  17941
ale musí být v ledničce! Klidně i 24 hodin, po 10 hodinách "přeložit" - vymačkat CO2.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 24.12.2010 16:04  17940
phanny [17938]: fakt? Tak to jsme teda přes noc neměli ještě nikdy. To je dobrej tip.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 24.12.2010 15:47  17939
phanny [17938]: no chci ji vzít zítra ráno k snídani do práce.o)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 15:40  17938
muflapředpokládám že ji chceš mít dneska, ale vánočka je nejlepší když kyne v lednici 24 hodin.
muflonek muflonek z Perníkového lesa - srazy východočeské příjemné.o) 24.12.2010 15:28  17937
kyne mi těsto na moji první vánočku.o) kvásek mi vzešel úplně ukázkově.o) tak snad se to povede.o)
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 24.12.2010 15:12  17936
sirin .. tudíž to je úplně jiná polívka :)
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 24.12.2010 13:12  17935
Vanda [17927]: Tak já asi letos budu kačínku nadívat zelím. S jabkem na kousky a špíčkem.
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.12.2010 12:54  17934
A z hub jsou na to nejlepší masáci nebo lišky. ;)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 24.12.2010 12:46  17933
jj, zablafuňky :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.12.2010 12:32  17932
klupiMy ještě cibuli v celku, aby se dala vyndat. Dřív to máma dělala tak, že bokem udělala vajíčka na cibulce a ty se tam dávaly zvlášť.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 24.12.2010 12:28  17931
nedáváme žádné koření :)
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.12.2010 12:27  17930
Takhle děláme Bílou polévku, jen ten ocet dáváme až na závěr + každý si když tak přidá do talíře. Z koření se tam dává bobkový list, kuličky pepře a nového koření a trocha kmínu.
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 24.12.2010 12:25  17929
phanny
vaří se na kostičky nakrájené brambory a houby, když jsou brambory měkké, kápne se lehce octa .. když přejde varem, přidá se hladká mouka rozkvedlaná ve šlehačce .. a na závěr ještě rozkvedlané vejce
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 24.12.2010 12:22  17928
Scalex Protože mám předsudek, že by to bylo moc složitý ;o)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 24.12.2010 12:19  17927
Pečená kachnaProsím o tip na pečenou kachnu - nějaké vychytávky kromě dlouhého pečení při 150°C?
Zajímala by mě spíš nějaká zajímavá chuťová úprava. Jedna bude pečená klasicky, budou dvoje knedle, dboje zelí. le říkala jsem si, že druhou bych možná mohla nějak "ozvláštnit".

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt