Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Což takhle
dát si Lopuch?

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 19:48  18391
Anka [18390]: Ty anglicke na recky zpusob nejsou totalu podobne, ale jsou moc dobre.

Jeste mi moc chutnalo ten jogurt ve skle, mivali i bily, take takvoy pekne kysely a tuhy.

Btw u nas pulkilovy total 2.20 a ten maly kelimek pod libru v normalni samosce.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.2.2011 19:39  18390
Shelle [18386]: Ještě jsem neobjevila v českých obchodech nic, co by se aspoň vzdáleně podobalo Totalu. Ale aspoň už mají total běžně v Bille. Bohužel jen kilovku (myslím, že za 149 Kč)
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2011 19:37  18389
Shelle [18388]: to ani nevím :)
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 19:29  18388
Vanda [18387]: Chocen dela i Maxe, ne? To pak neni divu, ze je dobry.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2011 19:26  18387
Shelle [18386]: tenhle je opět z Jednoty - dělá ho mlékárna Choceň
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 19:24  18386
Vanda [18385]: Vidis, ten neznam. Ja mam z ceskych nejradsi hollandii, kor kdyz jeste delali tu echt selskou, Maxe a nature z madety.

Tady kupuji Total nebo bily na recky zpubsob.
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2011 19:18  18385
Shelle [18383]: tenhle
Sklad.Obrazku.Net
(a pak teda ještě můžu hodně jeden smetanový z Lidlu, ale nenašla jsem obrázek na netu)
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.2.2011 19:14  18384
Vanda [18382]: S tím časem jsem to udělal stejně - nechal jsem 20 minut a chvíli otálel s vyndáním z troby. Příště nechám 19 a hned vyndám.
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 18:44  18383
Vanda [18382]: On kazdy ma browneis rad jinak, nekdo vlacne, jiny vic propecene. Ja mam teda rada vlacnejsi, halvne ty kupovane, protoze ty propecene mi koupene prijdou desne suche. Doma, kdyz je upecu vic, tak mi to chutna, ale my vse snime do 24 hodin. Proto nerada pecu, vzdy vse hned snime.

Jaky jogurtek sis k tomu dala?
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 19.2.2011 18:40  18382
phanny [18375]: dala jsem ji tam :) a jako teda je to vážně moc dobrý - jen příště nechám o dvě minutky míň v troubě - pekla jsem 22 minut, protože při 18 minutách jsem do toho píchla špejlí a zdálo se to ještě hodně lepivé. Ale je fakt, že ono to pak ještě tím vlastním teplem dojde. I tak je to vevnitř pěkně vláčné. 10 plusových bodů za to, že tam není žádné kypřidlo a přitom to není hutné. Akorát mě teda už z toho ke konci bolela ruka, jak jsem to poctivě promíchávala :)
btw - když chlapci viděli všechny nachystané suroviny, tak prohlásili "copak se nám to tu chystá za dietu?"

Dala jsem půl napůl třtinový cukr s krystalem. Nevím, co je tam tak dobré, že má člověk chuť ukrojit si další :) Ale je to dost syté. Ovšem o třídu výš to pro mé chuťové buňky povýšil kopeček smetanového bílého jogurt. Mohla by být i kysaná smetana, ale já mám radší tenhle 10% jogurt - je krásně hustý a tak akorát kysele navinulý.

Jo, tohle bude patřit do mého fondu receptů, dík.
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 16:42  18381
My jsme ten jablecnoorechovy bochnicek take snedli cely vcera a to jsem mela urcite vetsi pulku. Pro me je fakt zdravejsi si je kupovat.
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 16:28  18380
phanny [18379]: V breznu vydavaji novou :) Jinak nejlevnejsi je na amazonu. Tam je pod deset liber, v krame ji maji oni sami za 16.

A ano, je to hrozna bomba. Je fakt, ze kdyz si dam jejich cupcake a pak i tohle, tak jako mi je z toho malem spatne, kdyz si predstavim, co v tom je.
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.2.2011 16:19  18379
Upekl, fotka je z mého stolu. Ořechy tam jsou, akorát zrovna nejsou na řezu. Ale není to zákusek, je to headshot, prostě dekadence, vystřel mozku z hlavy :). Asi si tu jejich kuchařku objednám.
shelle Shelle - Good Service 19.2.2011 14:54  18378
Akorat nevidim orechy.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 19.2.2011 14:53  18377
phanny [18374]: to je ten frosted brownie podle hummingbirdu? Vypada jak original, tak jestli tak i chutna, tak gratulace, protoze to je skutecne luxusni zalezitost :)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt