Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.2.2011 10:24  18453
Je tedy potřeba aby byl ten papirovy kosicek jeste umisten v plechu na muffiny nebo se to muze pect jen v tech papirovych kosiccich volne na plechu?

Shelle: z ceho delas tu polevu na cupcake nahoru? Ja cetl mnoho ruznych receptu, zaujala me Philadeplphie s cukrem.
shelle Shelle - Good Service 22.2.2011 10:16  18452
frakira [18451]: Do plechu to das v kosickach.

Silikonove jsou fajn, ale jen na doma, kdyz to nekomu davas nebo neses, nemusely by se ti vratit. I kdyz ja zvladla asi ztratit jeden ruzovy i doma, nejspis jsem ho vyhodila s papiraky.
frakira 22.2.2011 08:27  18451
Ja nemam poneti, jak to ma chutnat - jedla jsem jen svoje muffiny - ale cetla jsem, ze je dulezite, aby byly v kosicku, protoze vysypane z plechu "osychaji".. Z tohoto pohledu mi pripadaji silikonove kosicky jako nejlepsi reseni.
tigo Tigo Ironical, pedantical, cynical bitch - who wants to touch me? ‹(•_•)› 22.2.2011 08:26  18450
Nemame, zatim jsem je delala do papirovych kosicku.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 22.2.2011 08:08  18449
dotazOd jaké značky a cca za kolik máte plech na pečení muffinů? + kde jste ho koupili?

Já včera koukal v Tescu, bylo tam na 12 ks asi za 259 kč. Zase bych rád aby to vydrželo, takže by bylo lepší asi Tefal nebo Tescomu. Co myslíte?

V pátek se totiž chystáme na tvorbu cupcakes.
royal Royal Hippies na zeď udělal a řek - pijte, kuřte klidně dál 22.2.2011 00:27  18448
kvitkoFakt asi na ty špagety. Uvaříš špagety a mezi tím na olivoleji rychle oprahneš na plátky nakrájený česnek posypaný vločkami chilli. Do toho hodíš uvařené špagety, posolíš a promícháš a na talíři posypeš parmezánem. Podmínkou jsou kvalitní suroviny.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.2.2011 21:17  18447
Ok, díky za tipy! Pár se jich hodí:-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.2.2011 19:10 - Oblíbené kluby (20:01) 18446
Vanda [18445]: Jo!
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 21.2.2011 18:49  18445
parmazán do rajské polívky
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 21.2.2011 18:49  18444
ja bych teda samotny parmazan ne-e. Ani s hroznovym vinem.

Zrovna vcera jsem delal aglio olio a hojne posypal parmazanem. Takze bych ho pouzil tak.
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.2.2011 16:02  18442
nebo do gratinovaných brambor
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 21.2.2011 15:10  18441
do strouhanky na obalování
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 21.2.2011 14:53 - Oblíbené kluby (20:01) 18440
kvitkoTeď jsem s ním např. zapékala růžičkovou kapustu a také dobrá kombinace.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 21.2.2011 13:46  18439
Samotnej mi nechutná:-) Do brkaše? To by možná šlo. Těstoviny jasně, ale pořád je jíst nechci:-)
vinyl vinyl - ...jen si hraju 21.2.2011 13:35  18438
kvitkoKdyž nevaříš, tak ho prostě nakrájej na kousky a sněz, nic jednoduššího není :-)

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt