Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Něco navíc v zeleném?
A proč ne...

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
klupi klupi velké a ještě větší - štěstíčko 27.2.2011 17:08  18580
sníst :)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 27.2.2011 17:05  18579
Zbylo nám dost pečeného bůčku. Nemá někdo nějaký tip jak ho zužitkovat?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 27.2.2011 14:10  18578
MrMar [18577]: Teď už si snad každý ujasní složení formátu "Na nože".
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 27.2.2011 10:47  18577
Vanda [18575]: Viz odkaz od Vandy, Masterchef US s českými titulky :-)
mrmar MrMar Ve prvaku si na mne cestinar zased - a delal my problemi 27.2.2011 10:46  18576
jééé, nějak mi blbnou skripty...
vanda Vanda To je ten - hnusný punk 27.2.2011 10:44  18575
MrMar [18574]: správný odkaz
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 26.2.2011 23:05  18573
BigDejvid [18570]: To vypadá skvěle! :)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 26.2.2011 20:03 - Oblíbené kluby (20:26) 18572
Uf, do toho bych nešla :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 26.2.2011 19:51  18571
Shelle: Dělal jsem vanilkové nakonec podle "hrnkového" ang.receptu. Tu polevu jsem udělal z těch stránek, jak jsi mi sem dávala odkaz.

Akorát přemýšlím, že přístě tu polevu zkusím udělat tvarohovou s cream cheese. Když si člověk vezme, kolik je cukru v té polevě, tak je to teda kalorická bomba :)
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 26.2.2011 19:48  18570
Musím se pochlubit


Všichni to moc chválili a olizovali,takže úkol splněn.
shelle Shelle - Good Service 26.2.2011 19:41  18569
A delals ty vanilkove?
shelle Shelle - Good Service 26.2.2011 19:39  18568
Ja jen tekutou. Netekute bych to nedavala.
bigdejvid BigDejvid Some thing - has found us. 26.2.2011 19:37  18567
Už jste někdy používaly potravinové barvy? Já včera, když jsem dělal cupcakes, tak poprvé. Ta barva byla v sáčku, rozpustná v trošce vody.

Přemýšlel jsem, jestli se to opravdu musí ředit? Nejde to jen přidat do toho krému, který je sám o sobě "vlhký" a pořádně to rozmýchat?
sirin Sirin Otroky prodávat v celku - NEPORCOVAT!!! 26.2.2011 19:19  18565
Co jsem udělala špatně, když se mi srazilo mascarpone, když jsem ho míchala s cukrem?
shelle Shelle - Good Service 25.2.2011 23:02  18563
Radsi snad ani ne, jestli je to v duchu predchozich debat.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt