Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Diskuze na Lopuchu,
pohlazení na duchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
scalex Scalex 23.3.2011 23:15  18649

My, co koukáme na celé díly a ne jen na půlky, víme, že zdaleka není jen dobrák a že v jednu chvíli vychrlil vulgarismů, co dá Zdeněk za tři díly, a pak se nasral a z té kuchyně odešel. 

V archívu Jojky jsou tuším tři celé díly.

ziggy 23.3.2011 21:56  18648
Ten "zlej šéf" neni už v zadání toho formátu? protože pohlreich je ve skutečnosti taky sympaták, ale toho zlýho hrál aby naplnil zadání toho pořadu (převzatý od ramsaye tušim?) nebo to pletu?
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.3.2011 21:13  18647
Jo, takovej mi přijde už od pohledu. Dobrej strejda. Zatím jsem viděla jenom kousek, ale myslím, že Pohlreicha nikdo v našem měřítku asi nenahradí.
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 23.3.2011 21:03  18646
kvitko [18645]: Mno mi na půl jednoho dílu koukali. Nevím, jestli to byla jen náhoda, ale "šéf" byl velká nuda. Dobrák.
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 23.3.2011 20:57  18645
Jsem právě zjistila, že na slovenské Joj začli s Áno, šéfe. S nějakým Žídkem. Hm, jak to asi vypadá ve slovenských hospodách?.-)
kvitko kvitko Co mi vypadne - z ruky:-) 19.3.2011 21:45  18644
Rum se dá přidat do hodně věcí a cukru můžeš ubrat:-)))
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.3.2011 21:44  18643
Mě to zaujalo tím že je tam rum, to by mohlo chutnat milému. :-D On jinak sladké děsně nerad
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 19.3.2011 21:37  18642
Bababábovka rozmáčená v cukrovém rozvaru. Nezaujalo
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.3.2011 21:35  18641
Nezkoušel jste někdy někdo péct italský dezert Babá?
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.3.2011 21:18  18640
Výsledek už jsem nefotil, protože nevypadá nijak divně. Vyšel z toho úplně normální piškot s ovocem a želatinou. A žere se to samo :)
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 19.3.2011 21:16  18639
No a jak to teda dopadlo? :-)
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.3.2011 20:13  18638
Wronski [18637]: Oba jsme burani.
wronski Wronski Jsou to zrůdy. - Sofistikované. 19.3.2011 20:13  18637
Možná pekla Salzburg Nockerl, a já, buran, jsem to mylně pokládal za piškot :D
ullicnik ullicnik 19.3.2011 19:06  18636
wronski: to vypadá jak Salzburg Nockerl Sklad.Obrazku.cz
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 19.3.2011 15:27  18635
Wronski [18632]: Ono to nakonec splasko do rovinky :)

Recept jsem vybrala jeden z milionu na internetu. Zalíbil se mi, že byl z pěti vajec a já větším množstvím nedisponovala a z menšího jsem to kvůli množství dělat nechtěla ;)

Ale jak to dopadlo chuťově, to ještě nevím.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt