Registrace nového uživatele     Návod     Kluby     Archív  Lopuchu     Lopuch.cz  

Tolik rozruchu
jen v Lopuchu

Lopuch.cz

Jméno:
Heslo:
Podpora LCD:
 
Klub recepty a popisy [ŽP: neomezená] (kategorie Koníčky) moderují Scalex, Anka.
Archiv

Weby pro mlsné huby:

Na talíři - Lopuší kuchařka
www.scuk.cz - Scuk je průvodce po místech, kde se dobře jí a nakupuje.
www.recepty.cz
www.labuznik.com
Pan Cuketka, nejznámější český foodbloger
Světová jídelna (blog s nápaditými a netradičními recepty na lehká jídla)
Koření od Antonína, e-shop s báječným kořením
www.vareni.cz
Dadalova kuchařka


Kuchařky pro mlsné huby:

Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně
Jana Zatloukalová - Kuchařka pro dceru (Recepty napsane srozumitelne, vcetne teplot a casu peceni, zadne "a upeceme do zlatova". Pro me vyborna, vse, co jsem zkousela, se povedlo.)
Iveta Fabešová - Iveta a sladká Francie
Iveta Fabešová - Slavností pečení s Ivetou
Jaroslav Vašák - Ottova Kuchařka velká hrníčková
Paul Gayler - Steaky (Kuchařka o hovězím. Na úvodu je část o mase samotném a jak s ním zacházet, recepty na smažení, grilování, pomalé dušení, marinády, omáčky a glazury. Celkem 140 stran.)
Barbara Myšičková, Aleš Pavlíček – Biomenu (Touto knihou jsme chtěli ukázat, že česká kuchyně připravená z kvalitních místních surovin může mít vysokou úroveň, srovnatelnou s evropskou gastronomickou špičkou.)
Joza Břízová, Maryna Klimentová – Vaříme zdravě, chutně a hospodárně (Klasická kuchařská kniha čerpající především z tradice české gastronomie a prověřená desetiletími je klenotem, který se dědí z generace na generaci.)
Jana Vašáková a Zdena Skokanová N. - Jezte česky - rok v naší kuchyni (Česká sezonní kuchařka. Používané suroviny jsou snadno dostupné (sezonně), recepty nejsou nijak složité, ale rozhodně zajímavé.)

Spřízněné kluby:

Koktejly
Labužník
Co právě jíte
Víno
  Nastavení klubu     Nastavení práv     Homepage     Anketa     Přítomní     Oblíbené     Lopuch     Kategorie  
autor: 
text: 
vyplnit a 
Help

Nemáte právo psát do tohoto klubu.

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  
anka Anka Když je někde něco dobrého k sežrání, - tak je rouhání to nesežrat. 1.5.2011 10:00  18793
Fázi 3 bych snad ještě akceptovala, za fázi 4 bych tě zabila. To přece na medovník (který sám o sobě vypadá moc pěkně) nepatří.

Máš někde na netu recept?
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 1.5.2011 09:49  18792
ty ozdoby jsi taky vyrabela ty?
shelle Shelle - Good Service 1.5.2011 08:53  18791
Sikovna! A urcite to mas mnam.
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 1.5.2011 02:26  18790
Jdu se trochu pochlubit. Jsou tam teda chyby, ale dělala jsem to poprvé, příště doladím.

shelle Shelle - Good Service 28.4.2011 09:53  18789
Teketapa [18788]: V jidle bys to nepoznala a samotne bys to podle me musela ochutnat, protoze ta chut se neda moc popsat.
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 28.4.2011 05:40  18788
Shelle: tak to by mi asi nechutnalo. :-)
jelena Jelena Přednášky nyní ve Viničné - Pátečníci a mnohem víc! 27.4.2011 21:28  18787
Recept na marshmallow creme je normálně na apetitu...
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.4.2011 21:09  18786
marshmallow je náplň do indiánů ztužená želatinou :)
phanny phanny Chuť na sladké? - - Přijďte k nám 27.4.2011 21:08  18785
Shelle [18774]: eště né
shelle Shelle - Good Service 27.4.2011 19:35  18784
Teketapa [18779]: Chutove to pripomina napln z indianu, minimalne konsistenci. Jako marshmallows to teda nechutna, ty nemam rada, ale vse, kam se davaji nebo ta pena, mi zatim chutnalo.
shelle Shelle - Good Service 27.4.2011 19:32  18783
Ja teda do kazde diry davam cesnek i rozmaryn, pecu na 160, 30 minut na libru masa plus 25 minut, minimalne. Po tech pul hodinach to otacim ruzne a rozrochnim tu zeleninu, at neni moc vysusena.
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 27.4.2011 19:24  18782
zblunce [18780]: aha, tak nechci shelle spoilovat, ale IMO:
vezmes jehneci nohu, napichas do ni diry, ty naplnis nektery kouskama cesneku, nektery snitkama rozmarynu, nakrajis mrkve a brambory na kusy, das do pekace, na to tu nohu, podlejes a dlouho peces :)
tessien Tessien Of course slavery is the worst thing - that ever happened. But maybe... 27.4.2011 19:22  18781
Teketapa [18779]: http://en.wikipedia.org/wiki/Marshmallow_creme
zblunce zblunce Já jsem geniální - i když jsem normální! 27.4.2011 19:22  18780
Tessien [18778]: ne, to druhe :-)))
teketapa Teketapa Říkejte mi - Teke 27.4.2011 19:20  18779
Co to vlastně má být?

[ 21131 ] <Novější  <<<Nejnovější  Nejstarší>>>  Starší>  

(c) 2001-2011 Lopuch.cz   
Kontakt